Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Totul despre picturi pe numere: categorii de varsta si componentele kit-urilor

Hobby-urile persoanelor difera in functie de ceea ce le aduce lor o stare de spirit buna. Alegerea modului in care acestia isi vor petrece timpul liber se face in raport cu ceea ce ii atrage si ii face sa se simta bine. In acest sens, foarte multe persoane au ales ca activitate un concenpt relativ nou, respectiv picturi pe numere. Desi nu au o perioada foarte lunga in spate, aceste picturi au prins foarte mult la public deoarece sunt foarte atractive, educative si ofera o stare de relaxare si buna-dispozitie.

Picturile pe numere ajung la clienti sub forma unor kit-uri in care veti regasi absolut toate instrumentele necesare pentru a va pregati de pictat. In primul rand, in cadrul unui set veti regasi o schita numerotata. In functie de imaginea aleasa pentru pictura, veti primi si schita – acest lucru il veti selecta inainte de achizitie.

In corespondenta cu cifrele cu care sunt numerotate zonele de pe schita, vor fi culorile acrilice. Nuantele profesioniste va vor suprinde prin profunzime si diversitate. Astfel, regulile vor fi simple: atat timp cat respectati raportul dintre schita si culori, nu aveti cum sa dati gres.

In functie de nivelul la care va aflati si de experienta pe care o aveti in pictat, puteti opta pentru mai multe niveluri de dificultate ale picturilor. Picturile cu un nivel ridicat de dificultate sunt acelea care au zone de dimensiuni mici unde trebuie sa va focusati in permanenta atentia pentru a nu depasi.

Picturile pe numere sunt pentru oricine

Pictura este o activitate preferata pentru toate categoriile de persoane. Culorile nu cunosc varste, statut social sau nivel de educatie, ele sunt perfecte pentru orice copil, adult sau persoana varstnica. Seturile de picturi pe numere se adreseaza oricui doreste sa isi exerseze talentul sau sa petreaca timp de calitate in cadrul unei activitati.

In cazul copiilor, va trebui sa aiba totusi o varsta care sa le permita sa inteleaga modul in care culorile se folosesc. Murdaria nu este problema in acest caz pentru ca petele se pot scoate rapid, ci ideea este sa fie tinute la distanta de fata, ochi si gura.

Pentru ca activitatea sa fie una de familie, pentru cei mici puteti alege picturi simple de realizat si puteti avea in vedere sa ii incurajati la orice pas. Este chiar posibil sa descoperiti o noua abilitate a copilului dumneavoastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *