Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Tot ce trebuie sa stii despre cursele de persoane Anglia Romania

Cursele de persoane sunt o solutie avantajoasa atunci cand nu ai propriul autoturism sau atunci cand lucrezi in strainatate si doresti sa te intorci la cei dragi. Fie ca vorbim despre curse de persoane Anglia Romania sau dinspre alte locatii, transporturile au loc regulat, atat in timpul saptamanii, cat si in weekend, ceea ce inseamna ca nu esti conditionat de anumite zile pentru a calatorii.

Avantajele transportului de persoane cu Romfour

Transporturile Romfour se realizeaza in conditii de maxima siguranta, cu autocare si microbuze moderne, dotate cu toate facilitatile necesare unei calatorii placute: scaune rabatabile, prize individuale, spatiu suficient la picioare si pentru bagaje, aer conditionat si WiFi gratuit. Acestea sunt administrate de catre soferi profesionisti, care pun accent pe punctulitate si siguranta, indiferent ca vorbim despre curse cu plecari Anglia Romania sau alte destinatii europene.

Pentru ca fiecare cursa sa fie cat mai placuta, Romfour asigura o masa calda fiecarui pasager. Si fiindca se tine cont de situatia pandemica, inca de la inceput au fost luate toate masurile de siguranta. Calatorii primesc masti de protectie gratuite, iar autocarele se dezinfecteaza la fiecare capat de cursa cu lampa UV.

Calatorii pot face rezervari online, pe site-ul Romfour, prin telefon sau sms si direct in agentii. Se fac plecari de la si pana la adresa, cu scopul de a facilita calatoriile pasagerilor. 

Proceduri necesare pentru transportul de persoane in Anglia

De la inceputul anului 2021 conditiile de intrare in Anglia au fost modificate. Potrivit MAE, romanii pot calatori spre Anglia pentru sederi de scurta durata (in scop turistic) pe o perioada de maxim 6 luni intr-un an, fara a avea nevoie de viza de intrare. In acest caz este necesar doar pasaportul valabil. Daca se intentioneaza depasirea perioadei de 6 luni, romanii trebuie sa obtina in prealabil o viza de intrare.

Este nevoie de acte suplimentare in cazul in care un minor este insotit de un singur parinte (este nevoie de imputernicire semnata de catre celalalt parinte) sau de catre o alta persoana (este nevoie de imputernicire semnata de ambii parinti si cazierul insotitorului). Pasagerii din Republica Moldova au nevoie de viza si pasaport biometric.

Catre ce orase din Anglia sunt curse cu Romfour?

In Anglia, Romfour opereaza curse in orasele principale, precum Londra, Liverpool, Manchester, Birmingham, Leicester. Lista intreaga se poate vizualiza online pe site sau se pot obtine informatii de la agentii ori telefonic.

In cazul in care destinatia pasagerului nu se afla pe lista Romfour, calatoria poate fi personalizata online alegand orasul de plecare si destinatia finala. Este necesara completarea unui formular.

Cat de dese sunt plecarile catre Anglia?

Deoarece Romfour pune pe primul loc calatorii, plecarile cu destinatie Anglia au loc saptamanal, in fiecare zi de marti, miercuri, joi, vineri si sambata. Returul are loc in zilele de joi, vineri, sambata si duminica.

Biletele de calatorie achizitionate online beneficiaza de reducere suplimentara, iar pe langa acest tarif nu se mai achita nici o alta taxa, cum ar fi taxa de bagaj sau taxa pentru masa calda oferita pe parcursul cursei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *