Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

TOP 5: Cele mai fascinante plaje din Thailanda

Turiștii care doresc să aibă parte de o vacanță deosebită în Thailanda pot să ajungă pe unele dintre cele mai frumoase plaje din lume. Totul este să te informezi înainte de a porni în călătorie și să îți faci un program care să îți permită vizitarea cât mai multor zone, în așa fel încât să te bucuri de un concediu complet, indiferent că ești un împătimit al concediilor de relaxare sau că vrei să explorezi cât mai mult țara. În cazul în care vrei să vezi apusuri și răsărituri incredibile, în Thailanda ai ocazia să faci acest lucru în timp ce te delectezi cu o băutură delicioasă – pe plaje superbe. Iată un top al celor mai frumoase plaje din Thailanda. 

  1. Maya Bay

Poate nu ai știut până acum, însă în filmul Plaja, Leonardo DiCaprio se afla chiar pe următoarea plajă pe care poți să ajungi și tu atunci când te pregătești de un concediu în Thailanda. Plaja Maya Bay este recunoscută pentru peisajele care îți taie răsuflarea, cu apă de un albastru ce pare desprins din tablouri, dar și cu stânci impunătoare în jur. În cazul în care vrei să încerci scufundările, Maya Bay este locația perfectă pentru a face asta. 

  1. Plaje în Khao Lak

Khao Lak reprezintă o destinație pe care nu putem să o omitem din acest top, fiind o stațiune pe care vei descoperi 5 dintre cele mai frumoase plaje din Thailanda: Bang Niang, Bang Sak, Park Wip, Pakarang Cape și Nang Thong. Pe cât sunt de frumoase și speciale, pe atât sunt de pline de viață toată aceste plaje, fiind locații ideale pentru o vacanță exotică. În plus, poți beneficia de sejururi cu avionul din București către Khao Lak, așa că cele mai frumoase zile din an sunt la un zbor distanță. 

  1. Phra Nang

Cu un peisaj de vis și apusuri și răsărituri cum nu găsești în altă parte în lume, plaja Phra Nang din peninsula Railay este perfectă mai ales pentru iubitorii de sporturi extreme. În această zonă ai posibilitatea să te cațeri pe stânci, în timp ce la picioarele tale se întinde o mare fascinantă de albastru. 

  1. White Sand

Puțin diferită de alte plajă din Thailanda, White Sand este mai degrabă potrivită pentru concediile în familie, pentru relaxare și delectare. Aici vei avea parte de toate condițiile pentru o vacanță de lux, având la dispoziție resorturi și restaurante ideale pentru pretențioși. 

  1. Kata

Nu putem să nu includem pe această listă plaja Kata, o locație exotică deosebită prin faptul că este împânzită de palmieri și de vegetație luxuriantă. Nisipul fin este un alt avantaj apreciat de toți turiștii care ajung aici, iar plaja nu doarme niciodată, fiind plină de restaurante și localuri cu specific thailandez. 

Următoarea ta vacanță poate să fie una cu adevărat specială, asta dacă alegi o destinație altfel, o destinație exotică. Thailanda este o țară deosebit de ofertantă, atât din punct de vedere al distracției și relaxării, dar și din punct de vedere al culturalizării, o vacanță aici fiind o oportunitate de a te familiariza cu o civilizație diferită, dar și interesantă. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *