Cluj News

Stiri online din Cluj

Top 3 avantaje pe care le au aceste lenjerii Finet!

Piata textilelor din Romania este recunoscuta la nivel mondial, avand o notorietate formata inca de cand piata locala de textile era un pilon important la nivel international. Inca de cand exportul produselor de tipul celor textile era in floare la noi, seturile de lenjerii Finet si-au capatat un loc renumit in topul preferintelor clientilor.

Vezi care sunt ultimele reduceri de la Patone la seturile de lenjerii Finet

lenjerii finet

Luna iunie aduce multe surprize pentru clientii Patone care isi doresc sa schimbe aspectul dormitorului si sa se bucure de o experienta completa si de un somn usor si odihnitor. Gama asternuturilor cumprinde lenjerii confectionate din bumbac, satin, fleece si multe altele, iar pana la sfarsitul lunii vei putea sa beneficiezi de un voucher cadou aplicat la orice comanda. Ce mai astepti si descopera noile modele din gama seturilor de lenjerii Finet!

Seturile de lenjerii Finet sunt confectionate din bumbac satinat, material potrivit pentru anotimpurile calduroase, pline de zile cu temperaturi insuportabile. Astfel, daca esti genul de persoana care are o piele sensibila, atunci aceste asternuturi se vor potrivi de minune cu tipul tau de piele, intrucat bumbacul este fibra recomandata pentru orice tip de piele.

Ce se recomanda sa faci si sa eviti in procesul de ingrijire a lenjeriei?

Acarienii si microbii sunt particule care nu se pot observa cu ochiul liber, deci pentru a ne bucura de aer curat si de o lenjerie curata, aceasta trebuie schimbata si spalata periodic. Avand in vedere ca cea mai multa perioada din viata o petrecem dormind, specialistii ne recomanda sa respectam cu atentie indicatiile de pe eticheta acestor lenjerii Finet.

Mediul in care ne petrecem timpul trebuie sa fie unul igienizat si curatat permanent, dar cu atentie pentru a nu distruge textura lenjeriei. Cum poti face acest lucru? Simplu, folosind clor pentru a scoate petele. In cazul in care nu stiai, clorul este un compus chimic daunator pentru materiale de natura textila, deci automat acesta va distruge fibra lenjeriei de pat.

Vei observa ca daca folosesti produse calitative pentru curatarea lenjeriei, aceasta va fi moale, placuta la atingere, iar tu te vei bucura de un somn nelinistit pe tot parcursul noptii.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *