seo martie 3, 2020

Intr-o perioada in care bancile acorda tot mai greu imprumuturi,  atunci cand ai nevoie de bani intr-un timp foarte scurt  si nu esti eligibil pentru un imprumut la banca sau nu ai timpul necesar sa parcurgi tot procesul lung si anevoios de acordare a unui credit de catre  o astfel de institutie, casa de amanet auto  devine  din ce in ce mai mult,  o solutie simpla, rapida si eficienta sa iti rezolvi impasul financiar. Amanetul auto este o afacere  ce ofera imprumuturi sigure pe baza bunurilor persoanale, acestea fiind utilizate ca garantii. Indiferent de orasul in care locuiesti, exista un amanet auto si iti dau  mai multe exemple: amanet Brasov, amanet Braila, amanet Ploiesti, toate venind in sprijinul tau. 

                Cele mai importante beneficii pe care un amanet auto le ofera

  • Unul dintre beneficii este reprezentat de rapiditatea cu care  primesti suma solicitata. In ziua de azi, institutiile bancare ofera credite in functie de numeroase criterii, pe care majoritatea solicitantilor nu le indeplinesc. In plus, perioada de asteptare este una indelungata. Un alt dezavantaj ar putea fi multitudinea de documente ce trebuie completate, verificate si depuse la banca. Pe cand, amanetul auto are avantajul rapiditatii si al simplitatii procesului de solicitare si primire a banilor.
  • Perioada de imprumut este flexibila. Poti  face imprumutul pe o perioada dorita, cea minima fiind de 30 de zile. Dupa ce aceasta perioada stipulata in contract trece, exista posibilitatea extinderii sale. Ai avantajul comisionului redus. Acesta se calculeaza in functie de perioada amanetarii, precum si de suma solicitata.
  • Documentatia este simpla. Un aspect foarte diferit de situatia in care imprumutul ar fi fost efectuat la o institutie bancara, atunci cand este vorba de un amanet, documentatia necesara consta in actul tau de identitate, talonul autoturismului si cartea de identitate a autoturismului.

Amanetul auto reprezinta o solutie benefica in situatiile de urgenta. Nu trebuie sa te ingrijorezi cu privire la anumite cereri care pot aparea ulterior din partea agentiei, deoarece in momentul predarii masinii se semneaza un contract, prin care ambele parti se obliga sa respecte termenii stabiliti. In plus, majoritatea institutiilor de acest fel includ in contract si respectarea confidentialitatii solicitantului in ceea ce priveste datele personale dupa terminarea contractului.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*