Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Toamna anului 2022 iti aduce reduceri la gama de spoturi led

Gama de spoturi led face parte din categoria corpurilor de iluminat moderne, economice si foarte apreciate in prezent de tot mai multi consumatori. Fiind una dintre cele noi solutii din domeniul iluminatului, tot mai multi clienti aleg sa inlocuiasca vechile sisteme de acasa cu aceste solutii datorita caracteristicilor pe care le detine.

Alege confortul si economia cu gama de spoturi ledde la Electric-Concept!

spoturi led

Noua tehnologie pe care aceste spoturi led o au in contributia lor este mult mai economica si se bucura de un consum scazut de energie. Ceea ce conteaza cel mai mult este reprezentat de faptul ca nu se regasesc substante nocive in interiorul acestora, respectiv mercur sau plumb. Un alt avantaj pe care il ofera aceste este ca au o durata mare si pot rezista fiind folosite in mod constant chiar si cativa ani.

Chiar daca oamenilor le este frica sa faca investitii, inlocuirea vechilor corpuri de iluminat cu niste spoturi led este o investitite pe care trebuie sa o faci pe termen lung, fiind apreciata de un numar tot mai mare de consumatori. Alege si tu calitatea si descopera gama de produse de le Electric-Concept. In fiecare luna ai garantat reduceri si promotiile cele mai noi si cautate modele de pe piata.

Care sunt principalele avantaje oferite?

Chiar daca majoritatea oamenilor apreciaza deja confortul pe care il au acasa, o mica schimbare este intotdeauna bine-venita, mai ales daca acestea ofera o lumina directionala si calitativa. Acestea se bucura de o durata de viata lunga de pana la 50 000 de ore de functionare, de un consum redus si costuri mult mai mici la factura de energie electrica.

Ceea ce conteaza cel mai mult este rezistenta sporita pe care o au impotriva socurilor si a vibratiilor datorita lipsei filamntului. Asadar, acestea raman in continuare populare si mult mai accesibile si economice in comparatie cu alte sisteme de iluminat de pe piata. Daca iti doresti si tu un consum de energie electrica mult mai mic decat cel existent, apeleaza cu incredere la magazinul online Electric-Concept si alege cele mai utile si economice solutii! Ne poti contacta online sau direct telefonic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *