Cluj News

Stiri online din Cluj

Tipuri de portofele preferate de barbati

In ultimii ani, barbatii au inceput sa puna accent pe hainele pe care le poarta si pe accesoriile cu care isi completeaza tinuta. Gama de modele portofele barbati piele este una dintre cele mai accesate de catre barbati, deoarece un portofel barbati piele este un accesoriu nelipsit indiferent de stilul vestimentar pe care acestia il au. Alegerea unui portofel joaca un rol major in definirea atitudinii unui barbat. In acest articol iti vom prezenta 3 dintre cele mai potrivite modele. Pe langa traditionalul portofel barbati pierre cardin, exista si alte tipuri esentiale intr-o tinuta masculina.

Portofel cu pliere

Portofelele cu pliere dubla sau tripla sunt folosite in proportie de 90% dintre barbati. Aceste portofele sunt extrem de utile si sunt folosite in general de barbatii organizati si atenti la detalii. Intr-un portofel cu pliere bancnotele sunt pastrate nesifonate, iar cardurile si cartile de vizita se pot gasi mult mai usor.

Portofelul de calatorie

Daca obisnuiesti sa calatoresti fie din pasiune, fie in interes de afaceri, alege portofelele mari, voluminoase si bine compartimentate. Vei avea nevoie de un portofel de dimensiune potrivita, astfel incat obiectele personale sa le gasesti rapid. Intr-un astfel de portmoneu generos, poti aseza banii dupa valoarea bancnotei, iar cartile de vizita si cardurile le poti aranjata in functie de importanta.

Portofelul sport

Daca esti o fire sportiva si petreci mult timp in aer liber, atunci portofelul sport este cel mai potrivit pentru tine. De regula, acestea au un singur fermoar si un singur compartiment, incapand in el doar lucrurile de strica necesitate. Mai mult decat atat, aceste portofele sunt rezistente la apa, ceea ce poate fi un plus pentru barbatii care practica diverse sporturi.

Oricare accesoriu il vei alege, nu uita ca acesta trebuie sa se potriveasca in primul rand cu personalitatea ta si cu stilul vestimentar. Un portofel pentru barbati este mai mult o utilitate decat un accesoriu fashion.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *