Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Ținuta potrivită cu un cod reducere answear, garanția succesului la prima întâlnire cu viitorii socri

Există evenimente la care codurile vestimentare nu sunt ușor de respectat, cum ar fi o primă întâlnire cu socrii tăi pe care trebuie să-i impresionezi nu numai prin cultură generală, glumele rafinate sau alte talente ascunse. Îți dăm o mâna de ajutor și îți oferim o gamă variată de posibilități. Intră pe site, comandă, aplică un cod reducere answear ro și pune șampania la rece pentru mai târziu!
Dar să o luăm cu începutul! Când vorbim despre a te îmbrăca bine, înseamnă să găsești echilibrul potrivit între un stil prea clasic și prea extravagant, care să corespundă evenimentului, dar mai presus de toate personalității tale și imaginii pe care vrei să o transmiți.
Să nu ne ascundem după deget! Prima masă la socri este pentru mulți un moment important în construirea relației. Prin urmare, este esențial să faci alegerile corecte pentru a nu pierde momentul și a riscă să te simți incomod toată seară.
Rețineți că prima impresie este foarte importantă, deoarece va da tonul relației pe care o veți avea pe viitor cu socrii.

Aveți la dispoziție două soluții:

·1. Aspectul șic și relaxat

Poți părea elegant și relaxat cu o cămașă albastră sau albă: să profităm de ocazie pentru a evidenția nuanțe care ne amintesc de puritate și seninătate. Cămașa trebuie să fie neapărat bine croită. Puteți avea cea mai frumoasă țesătură din lume, dar dacă este prea largă cămașa sau, dimpotrivă, stramta, efectul nu va fi cel dorit. Pariază pe o cămașă pe măsură. Dacă nu ai bugetul necesar, poți face și mici modificări pe una dintre cămășile mai vechi.

Uită de imprimeurile de pe cămașă. Optează pentru un stil sobru și minimalist. Cămașa ar putea fi asociată cu pantaloni chino bej sau bleumarin. Pantalonii din bumbac dau o parte mai relaxată întregii ținute. Cu siguranță te vei simți mai confortabil decât în ​​blugi și look-ul va fi mai puțin convențional decât dacă ai purta pantaloni la dungă.

Pentru pantofi și curea, pariază pe piele, de preferință maro. Detaliile fac diferența, fă-ți timp să-ți lustruiesti pantofii; este unul dintre primele lucruri pe care le observi atunci când o persoană întră într-o cameră.
2- Aspectul mai formal

De asemenea, poți alege să fii mai formal cu o cămașă albă clasică și un sacou albastru bleumarin, cu sau fără modele în funcție de gusturile dvs.
Dacă ai un sacou pe măsură, profită de ocazie pentru a te juca cu a doua culoare. Poți miza pe o culoare mai deschisă, cum ar fi alb, lavandă sau albastru deschis. Cu toate acestea, evită să- ți potrivești căptușeala cu cămașa, rezultatul este mai plăcut cu un contrast de material (bumbac / mătase), dar și de culoare.

Un prânz sau o cină cu socrii nu este un interviu de angajare. Nu vă duceți într-un costum complet / cravată. Pe de o parte, nu vă veți simți confortabil, deoarece probabil veți fi singurii în costum și, pe de altă parte, o ținută neobișnuita pentru dvs. va fi resimțită în fizionomie și în modul în care vorbiți. Sunteți acolo pentru a spune cine sunteți, simțiți-vă confortabil în haine: acest lucru este foarte important.

Dimpotrivă, nici nu vă simțiți prea confortabil. Nu este nici o masă obișnuită cu prietenii sau cu rudele. Evita tricourile, joggerii, adidașii și șepcile, Pentru că, chiar dacă ești un tip de treaba, socrii ar putea avea o imagine părtinitoare despre ține și despre personalitatea ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *