Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Te-ai plictisit de clasicele materiale? Incearca tego de la Marola!

Tego este mai ideal material pentru utilizarea acestuia in diverse proiecte care implica procesul de cofrare, mai ales deoarece acest produs are o rezistenta aparte la respectivul proces. Evident, cu conditia ca totul sa se intample in conditii normale.

De ce sa alegi si tu sa utilizezi tego?

tego

Tego are anumite caracteristici care pot fi bine implementate in anumite proiecte de constructii. Spre exemplu, puteti lua in vedere faptul ca acest produs este realizat din foi tehnice prin multistrat care sunt impreunate folosind un tip special de rasina.

Un aspect foarte avantajos pe care il are acest material este ca este confectionat din lemn de cea mai buna calitate (adica mesteacan sau plop). In acest fel, va veti da seama ca acest material este cu adevarat rezistent. Nu uitati, o alta caracteristica o reprezinta faptul ca poate fi folosit de pana la zece ori.

Gama de produse Tego este foarte diversa si larga, unele dintre modele avand si suprafete antiderapante, care pot fi folosite fara acoperirea axelor vehiculelor grele. Spre exemplu, navele, scenele de concert si camioanele.

De ce il recomanda expertii?

In principal, tego are un singur obiectiv, care implica modele. Dar nu va faceti griji, exista si o a doua varianta cu o suprafata antiderapanta, iar acest model este mai versatil. Prin urmare, puteti alege acest produs in proiecte din industria auto, cum ar fi platforme pentru vehicule de transport sau pentru amenajarea locurilor de joaca etc.

Motivul pentru care puteti alege acest produs se datoreaza tocmai compozitiei sale aparte, straturilor continue de material, rezistentei mecanice mai mari, dar si datorita rezistentei sale ridicate la uzura. Toate aceste proprietati il fac un material foarte bun si  util.

Economiseste timp si fa cumparaturi online!

Marola acorda o mare importanta feedback-ului primit de la clienti, asa ca de ce nu arunci o privire? Echipa incearca intotdeauna sa furnizeze numai materiale de cea mai buna calitate, precum tego, la cele mai bune standarde.

Printre aceste produse de constructie de inalta calitate se numara tego, dar si multe altele. Daca doriti sa va cumparati propriile produse, veti avea noroc, deoarece pe site-ul www.marola. ro aveti o gama larga de variante. Daca aveti nevoie de un material impermeabil cu o rezistenta mecanica mai mare, atunci materialele furnizate de Marola este materialul de constructie de care aveti nevoie pentru proiectul propriu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *