Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Tabla decapata pentru mesterii priceputi

Cumpara tabla decapata de la Marola

tabla decapata

Tabla decapata este un material metalurgic versatil care poate fi folosit in multe proiecte de constructie. Datorita celor doua posibilitati de realizare, exista doua variante de placa de decapata, fiecare cu caracteristici proprii de adaptare la diferite medii.

Acesta este un material din otel care este rulat si presat in mod repetat pana cand se obtine grosimea dorita. Procesul se realizeaza prin laminare la cald sau la rece, in ultimul caz se pot produce foi mai subtiri. Indiferent de optiunea pe care o alegeti, puteti garanta ca achizitia dumneavoastra reprezinta o investitie excelenta.

Mai subtire fara riscul de a-si pierde puterea. In plus, foile de tabla decapata pot fi sudate fara dificultate.

Care sunt principalele caracteristici ale acestei table?

Exista mai multe caracteristici care fac din tabla decapata prima alegere pentru clienti. Avand in vedere ca poate fi integrat in diverse proiecte, acest material poate fi vopsit in functie de cerintele proiectului. De asemenea, odata cu procesul de zincare, are o durata de viata mai mare deoarece va creste rezistenta la actiunea agentilor corozivi care l-ar putea afecta intr-un procent suficient de mare.

Pentru proiectele care se incadreaza in categoria constructii, este foarte important sa folosim un produs de calitate deoarece exista riscul ca rezultatul final sa nu fie cel asteptat, sau mai rau, va trebui sa schimbam produsul ulterior.

Despre procesul de laminare pentru obtinerea materialului in cauza

Am discutat mai sus ca tabla decapata este obtinuta printr-un proces de laminare la rece. Ce inseamna mai exact acest proces?

Specialistii spun ca atunci cand vorbim de laminare la rece ne referim ca lipirea are loc la o temperatura normala, care nu trebuie sa varieze. Acest procedeu are avantajul deosebit ca poate fi adaptat la o mare varietate de produse.

Ceea ce ar trebui sa stiti este ca produsele laminate la rece sunt mai durabile decat produsele laminate la cald.

Cumpara si tu materiale de calitate de pe marola.ro!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *