Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Tabla cutata zincata – o solutie pentru constructori

Daca iti doresti un acoperis pentru casa ta, cu siguranta vei alege tabla cutata zincata de inalta calitate. Insa atunci cand doriti sa montati pereti despartitori pe santiere, sa renovati acoperisurile depozitelor, garajelor sau grajdurilor, sau acoperisurile ansamblurilor comerciale, aveti la indemana o varianta: tabla ondulata – tabla cutata zincata.

Hartia ondulata- tabla cutata zincata, este un produs foarte versatil, care se caracterizeaza prin varietatea de posibilitati pe care le ofera si, in plus, o alegere buna din punct de vedere al pretului.

Care sunt avantajele acestui material denumit tabla cutata zincata?

tabla zincata cutata

In prezent, tabla cutata zincata este cel mai frecvent utilizata pentru constructia acoperisurilor datorita numeroaselor sale avantaje.

In primul rand, materialul poate fi asamblat mai usor si mai rapid de catre o echipa de experti, asa ca nu trebuie sa asteptam atat de mult.

Tabla cutata zincata contine un procent foarte mare de zinc si nu va rugini chiar si atunci cand este expusa constant la factori de mediu precum umiditatea si radiatiile solare.

Avand in vedere ca nu rugineste, nu trebuie inlocuit la fel de des, ceea ce este o investitie inspirata.

Greutatea redusa a tablei ondulate este un avantaj deoarece poate fi usor transportata si nu ingreuneaza constructia acoperisului. In timp, foile de inalta densitate vor provoca doar o oarecare distorsiune.

Nu mai trebuie sa ne ingrijoram ca foaia nu se potriveste cu restul casei din punct de vedere al umbrei, deoarece este disponibila intr-o varietate de culori, astfel incat este usor de incorporat in orice stil.

In ceea ce priveste pretul cartonului ondulat, putem spune ca este un avantaj fata de alte tipuri de materiale. Acest carton ondulat este cunoscut pentru un raport excelent pret/performanta.

Din punct de vedere estetic, ceasul este conceput ca un model simplu, dar eficient, care nu creeaza senzatia unui produs de calitate scazuta.

Forma foilor permite depozitarea foilor una peste alta, astfel incat sa nu ocupe mult spatiu la transport.

Datorita caracteristicilor sale tehnice, chiar si designerii de arhitectura recomanda acest model din tabla. Versatilitatea este o caracteristica a tablei ondulate, deoarece poate fi folosita atat in ​​locuinte, cat si in spatii industriale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *