Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Suferi de boli gastrointestinale? Vino la un consult de gastroenterologie

Afla mai multe despre gastroenetrologie

gastroneterologie

Ramura medicinei care este specializata in fiziologia si patologia tractului gastrointestinal si a glandelor accesorii ale sistemului digestiv se numeste gastroenterologie. Medicii gastroenterologi sunt specializati in prevenirea, diagnosticarea si tratamentul afectiunilor esofagului, stomacului, intestinului subtire, duodenului, colonului, pancreasului, ficatului si vezicii biliare.

De cele mai multe ori, persoanele care suspecteaza ca au probleme gastrointestinale apeleaza mai degraba la o farmacie decat la un specialist. Cu toate acestea, automedicatia este doar o solutie pe termen scurt si poate agrava sanatatea daca nu este aplicata corespunzator. Pentru a diagnostica corect conditia, este important sa mergeti la o clinica de gastroenterologie. Doar un gastroenterolog profesionist poate dezvolta un plan de tratament cu adevarat eficient.

Ai aceste simptome? Vino la clinica Romgermed

Daca aveti simptome dupa inghitire prelungita, este clar ca va confruntati cu o problema medicala si ar trebui sa va consultati medicul. De asemenea:

  • Daca observati unele schimbari bruste de greutate, atunci trebuie sa consultati un specialist. Acest lucru nu este normal.
  • Aceasta poate fi o cauza mai grava. In plus, deficienta de fier in organism poate fi unul dintre simptomele asociate cu aceasta problema medicala de specialitate.
  • Adesea, in aceasta specialitate medicala, este necesara supravegherea pe termen lung a simptomatologiei. Din acest motiv, persoanele cu probleme nu trebuie sa ezite sa contacteze un specialist.

Examenele generale de gastroenterologie te pot ajuta foarte mult

Indiferent cu ce problema medicala te confrunti, trebuie sa fii mereu atent la sanatatea ta. Prin urmare, atunci cand aveti anumite simptome pentru o perioada lunga de timp, trebuie sa consultati un specialist.

In mod similar, pentru acele simptome ale bolii gastro-intestinale, aceasta nu poate fi ignorata si este necesar sa mergeti la timp la ambulatoriul de specialitate.

Gastroenterologii sunt cei care stiu cel mai bine cum sa faca fata acestor probleme si sa va ofere cele mai bune optiuni de tratament. Nu va sunati farmacistul cand aveti o problema gastroenterologica. Vino la un consult sa tratezi problema!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *