Cluj News

Stiri online din Cluj

Spatii industriale de inchiriat in Cluj – cum le alegi?

Gama de spatii industriale de inchiriat in Cluj este benefica pentru companiile in curs de dezvoltare, deoarece, in comparatie cu achizitia, nu necesita costuri financiare mari. Atunci cand alegi o zona pentru productie, trebuie acordata o atentie deosebita parametrilor, precum dimensiunea, locatia si caracteristicile tehnice ale spatiului. Acesti factori au o influenta decisiva asupra costului spatiului de productie. Nu este necesar sa spunem ca inchirierea de zone de productie in apropierea principalelor autostrazi, sosele sau statii ale mijloacelor de transport apropiate, va costa mai mult decat instalatiile de productie, fata de cele in apropierea carora nu exista niciun mijloc de transport. 

Spatii industriale de inchiriat in Cluj – Locatii convenabile

De asemenea, preturile de inchiriere vor fi mai mari daca exista tavane inalte, echipamente, capacitati energetice mari, izolare fonica buna. In plus, vechimea cladirii si disponibilitatea reparatiilor vor afecta costul spatiului industrial. Dupa ce ai intocmit o lista de cerinte, poti vizualiza spatii industriale de inchiriat in Cluj, cum ar fi Atrium Parc Cluj Napoca care inca mai este in dezvoltare, CT Parc Cluj Napoca, care de asemeni este in dezvoltare, Elboris Cluj Napoca, Hala Piata 1 Mai, Hala Tureni, Nervia Industrial Park, Olympian Park Cluj Napoca, TRC Park Cluj complet dezvoltat si unul in dezvoltare, TRC Park Transilvania, WDC Park Industrial Cluj Napoca si multe altele, intr-un timp scurt si la un pret accesibil.

Ofertele de la GVA Industriale reprezinta o oportunitate excelenta de a inchiria un spatiu comercial adecvat,  in conditii care vor fi benefice atat pentru tine cat si pentru proprietar. Gama de zone este larga, acopera toate categoriile de preturi si este actualizata constant. Toate informatiile din baza de date a site-ului, inclusiv descrierea, fotografiile si costurile, sunt fiabile si relevante. Se ofera consultari gratuite si ti se poate raspunde la orice intrebare cu privire la spatii industriale de inchiriat in Cluj.

Cum sa gasesti rapid si usor spatii industriale de inchiriat in Cluj

Majoritatea solicitantilor care cauta o oferta ieftina de inchiriat pentru dezvoltarea unei activitati comerciale, indiferent daca este vorba despre productie sau depozit, isi apreciaza foarte mult timpul. De aceea GVA Industriale iti ofera posibilitatea de a alege de pe site, oferta convenabila pentru tine. Fiecare spatiu industrial de inchiriat are o descriere amanuntita a caracteristicilor, precum  si locatia.

Cu GVA Industriale esti in siguranta

Securitatea tranzactiei, utilizarea orientata a fondurilor pentru clienti si protectia drepturilor sale reprezinta o garantie prioritara pentru GVA Industriale. Un centru juridic puternic, precum si un serviciu de securitate profesionala, pazeste interesele clientului. GVA Industriale furnizeaza date analitice utile, ofera o previziune pe termen scurt a comportamentului pietei, face o previziune detaliata a ofertei pietei pe termen lung. De asemenea, este deosebit de importanta protectia impotriva patrunderii persoanelor nedorite. Spatiile industriale de inchiriat in Cluj sunt dotate cu supraveghere video reducand probabilitatea de furt. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.