Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Spălătorie Brătășanca Self Service pentru mașina ta

Mai devreme sau mai târziu, fiecare șofer trebuie să-și spele mașina. Prin urmare, una dintre cele mai moderne metode, care a câștigat deja popularitate, este o spălătorie self-service. Mulți rezidenți europeni au experimentat deja beneficiile unei astfel de spălătorii cu mașinile lor și toți șoferii au apreciat acest nou serviciu. Practic, aceasta este o modalitate foarte rapidă și ieftină de a-ți spăla mașina într-un mod de calitate. Poți merge la o spălătorie Brătășanca, iar după ce ți-ai ales programul necesar, poți spăla caroseria mașinii tale.

Într-un spațiu de spălare self-service, proprietarul vehiculului are opțiunea de a adapta individual spălatul mașinii în funcție de gradul de murdărie al vehiculului.Mulți sunt reticenți să-și dea mașina în mâinile altora și preferă să o spele ei înșiși. Dacă acest lucru nu este posibil acasă din cauza reglementărilor legale privind protecția mediului sau a situației de locuit, atunci spălătoria Brătășanca este o alternativă bună. În spălătoria Brătășanca Self Service, proprietarul vehiculului poate face spălarea auto exact așa cum își dorește și deosebit de atent. O spălătorie Brătășanca Self Service este diferită față de sistemul convențional de spălare. Toate spălătoriile Elephant Car Wash au o mare varietate de programe și diferiți agenți de curățare din care să alegi.

Un proces de spălare ușor

Selectează programul dorit, introdu un jeton sau monedă achiziționat anterior și apoi începe-ți spălarea propriei mașini. Un mare avantaj este că poți spăla chiar și vehiculele sensibile. Proprietarii de mașini de epocă sau de vehicule de colecție își pot spăla mașina într-o spălătorie Brătășanca Self Service. Într-o astfel de spălătorie, nu numai mașinile, ci și rulotele și motocicletele pot fi spălate. Dacă dorești să speli un vehicul foarte mare, trebuie să afli mai întâi despre înălțimea și lățimea maximă permisă a vehiculului. Spălătoria Self Service poate avea și spații separate pentru vehicule mai mari, cum ar fi camioane, autobuze sau rulote mari.

Lucruri esențiale de care să ții cont

Dacă decizi să-și speli mașina la spălătoria Brătășanca, ar trebui să acorzi atenție câtorva lucruri de bază. În primul rând, trebuie să acorzi atenție instrucțiunilor și regulilor de siguranță stabilitede operator. Principalul lucru este să utilizezi corect instrumentele de curățare pentru apreveni deteriorarea vehiculului. Aparatul de curățare cu înaltă presiune, de exemplu, nu trebuie să fie niciodată îndreptat către oameni sau animale și trebuie să fie întotdeauna la o anumită distanță de vehicul. Deși pentru jantele de aluminiu, ar trebui să păstrezi o mică distanță.

Atunci când speli mașina la spălătoria Brătășanca, ar trebui să acorzi atenție timpului de expunere al prespălării cu șampon, deoarece etanșările din cauciuc, capota decapotabilă și piesele din aluminiu sunt predispuse la deteriorări. Acest lucru se întâmplă cel mai adesea în zilele toride de vară. Pentru a preveni arderea  vopselei de pe mașină în zilele caniculare, vehiculul trebuie răcit în prealabil, de exemplu parcând mașina la umbră sau udatul cu apă rece la spălătoria Brătășanca Self Service. Un proces de curățare arepatru parametri diferiți, și anume substanța chimică, temperatura, timpul de expunere și instrumentul. Dacă tabla vehiculului este prea fierbinte, substanțele chimice din agentul de curățare pot deteriora vopseaua. Din aceste motive, este indicat să clătești vehiculul cu apă curată, astfel încât să nu existe urme lăsate de șampon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *