Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Sosuri italienesti pentru paste delicioase

Dupa o zi plina la birou sau in weekend, cand ne dorim sa ne si relaxam, dar si sa mancam ceva bun, care sa fie gata intr-o clipa, alegem de cele mai multe ori sa gatim paste. Sunt gustoase, se gatesc usor si e de ajuns sa adaugi un sos pentru paste gata preparat ca sa te poti bucura de o portie de mancare delicioasa, cu gust italienesc

Secretul pentru o masa preparata rapid este gama de sosuri pentru paste Antonio di Vaio. Aceasta  au fost special concepute pentru a se potrivi in combinatie cu sortimentele de paste deja cunoscute si sa aduca gustul autentic italian in farfurie. Sosurile Antonio di Vaio sunt preparate dupa retete autentic italienesti din ingrediente proaspete crescute in solul roditor al Peninsulei. Rosiile dulci si zemoase din Sicilia sunt combinate cu cele mai bune legume sau cu carne atent aleasa.  Sosurile nu contin coloranti sau conservanti.

Gama de sosuri pentru paste Antonio di Vaio ofera numeroase alternative pentru cei care prefera savoarea Italiei in farfurie. De la cel mai faimos sos italienesc, bolognese, in varianta cu carne sau fara, pana la delicatul sos cu ricotta, trecand prin aromatul sos pesto sau satiosul sos carbonara, Antonio di Vaio are o reteta pentru fiecare preferinta. Celor care iubesc pastele cu carne, li se potriveste sosul bolognese, pentru care nu mai sunt nevoiti sa il prepare ore intregi in bucatarie. Cei ce prefera pastele carbonara gasesc pe raft sosul cu acelasi nume pe care trebuie doar sa il amestece cu pastele aburinde pentru a se bucura de gustul sau autentic. Sosul pesto, introdus in bucataria italieneasca din secolul al XIII-lea, va fi cu siguranta pe placul celor care se dau in vant dupa salate lejere, de vara cu arome proaspete si puternice. Una sau doua lingurinte din acest sos vor fi de ajuns pentru a completa savoarea oricarui preparat. 

Sosurile pe baza de sos de rosii fac, de asemenea, parte din gama Antonio di Vaio. La fel, pasionatii de gastronomie italiana pot alege dintre cel cu busuioc, masline, ciuperci sau chiar, ton. Acestea se pot amesteca cu paste, ca atare, sau se pot combina cu alte legume sau carnuri dupa imaginatia si gustul fiecaruia. 

Un lucru este sigur, atunci cand ne grabim, dar vrem sa gatim rapid un fel de mancare delicios, sosurile Antonio di Vaio ne sunt de mare ajutor in bucatarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *