Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Siguranta copilului in casa – prioritatea oricarui parinte

Din momentul in care devine mai independent, cel mic incepe sa exploreze intreaga casa. Curiozitatea il va impinge sa deschisa sertare, sa se aventureze pe scari, sa se ascunda in cele mai inguste colturi si chiar sa faca experimente in vasul de toaleta. Desi iti doresti sa il poti supraveghea in permanenta pentru a te asigura ca nu este in pericol, sunt momente in care acest lucru nu este posibil. Pentru siguranta celui mic si pentru linistea ta, poti lua masuri de prevenire a accidentelor, care sunt destul de eficiente si accesibile la pret. Aceste masuri de siguranta includ: bariere si aparatori laterale pentru pat, sigurante pentru usi, sertare, aparate electrocasnice si vasuri de toaleta, benzi si coltare pentru mobilier, protectii pentru priza si porti de siguranta.

Accesorii utile pentru siguranta copilului in casa

Casa este locul in care copilul tau ar trebui sa se simta cel mai in siguranta. Este mediul in care invata si se dezvolta, se odihneste si se distreaza. Nu trebuie sa-ti limitezi copilul in a descoperi fiecare colt al casei, dar trebuie sa te asiguri ca nu se raneste atunci cand este condus de curiozitate. Il poti proteja de accidente grave folosind o aparatoare laterala pentru pat cum este cea de pe https://www.buy4baby.ro/aparatoare-laterala-pat, protectii pentru muchii si colturi, sigurantele pentru usi, sertare si priza si multe alte produse asemenatoare. Folosindu-te de toate acceste accesorii utile, poti transforma cu usurinta casa intr-un mediu sigur pentru copil.

Aparatoare laterala pentru pat

Aparatorile laterale pentru pat realizate din spuma cu memorie sunt concepute in asa fel incat sa acopere toata lungimea patului. De asemenea, acestea au arcuri de torsiune ceea ce le face extrem de flexibile pentru a se potrivi oricarui tip de saltea. Instalarea unor astfel de aparatori laterale pentru pat este foarte simpla si rapida iar fixarea sigura nu permite alunecarea de pe saltea. Bumperele flexibile reprezinta o varianta mai putin invaziva de protectie, ceea ce inseamna ca nu sunt la fel de restrictive ca barierele cu inaltime ajustabila.

Cu o aparatoare laterala pentru pat poti asigura protectia copilului atunci cand doarme, iar prin combinarea mai multor bumpere flexibile poti acoperi toate laturile patului formand un tarc sigur pentru cel mic.

Sigurante pentru usi, sertare si prize

Desi iti doresti sa-i oferi libertate, cel mic nu ar trebui sa aiba acces la cuptor, congelator, dulapuri care contin substante si obiecte periculoase sau valoroase si multe altele. De asemenea, exista oricand pericolul ca el sa-si prinda mainile si degetele in usa. Pentru a evita aceste accidente neplacute si pentru a-ti proteja obiectele de valoare, ar trebui sa instalezi sigurante pentru usi si sertare. Acestea sunt usor de montat si de folosit de catre adulti, insa cel mic nu va reusi sa descifreze mecanismul de blocare.

Prizele au reprezentat intotdeauna o atractie pentru copii si, fiind un lucru interzis, il va atrage cu siguranta si pe copilul tau. Pentru a evita riscul de ranire si diverse daune la reteaua electrica, instaleaza protectii pentru priza care blocheaza accesul celui mic la aceste orificii. Adultii vor putea folosi in continuare prizele fara niciun fel de dificultate, insa copilul nu va intelege cum functioneaza protectiile si isi va pierde curand interesul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *