Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Sfaturi și moduri de a accesoriza rochiile pe care le ai în garderobă

Cu toate știm că ținem multe haine în garderobă pentru că nu le mai purtăm, dar nici nu vrem să le aruncăm pentru că ,,cine știe poate o mai pot purta undeva”. Sau în această perioadă de carantină cumpărăm multe haine care nu ne sunt necesare sau nu le putem purta pentru că nu prea avem cu ce le asorta. Aceste situații sunt des întâlnite în viața unei femei. De aceea rezervați-vă câteva minute într-o zi și analizați hainele pe care le aveți în dulap și păstrați ceea ce credeți că veți mai purta și înlăturați pe cele pe care știți sigur că nu le mai doriți și nu se mai asociază cu stilul vostru. Dacă ați realizat acest lucru, atunci citiți cu atenție următoarele metode și sfaturi de a da un refresh rochiilor din garderobă prin anumite idei și metode de a le asorta. Astfel, pentru un evenimentele care vă vor lua prin surprindere, nu mai stați să căutați zile întregi pe internet ,,rochie dama” și luați o rochie pe care deja o aveți și accesorizați-o, astfel încât să pară a fi ca nouă. Iată câteva idei pentru a vă accesoriza trei tipuri de rochii pe care le aveți în dulap pentru a le purta în mai multe moduri și contexte:

Rochii de seara elegante. Cu siguranță aveți cel puțin o astfel de rochie în dulap pe care ați cumpărat-o și ați purtat-o o singură dată la un eveniment special. Dacă nu mai dorești să o porți a doua oară la un eveniment de seară, atunci ai următoarel varinte: scurteaz-o și o poți transforma astfel într-o rochie de zi pe care o poți purta la o întâlnire, un restaurant, aniversări și în alte contexte în care se potrivește. De asemenea, pentru a-i schimba și modelul, poți apela la adăugarea unor inserții, materiale sau o poți tăia să îi faci o crăpătură. Astfel, vei obține o rochie de zi superbă pentru diverse ocazii.

rochii de seara elegante

Rochii office. Fie că lucrați la birou sa nu, cu siguranță aveți în dressing o rochie office. Iar în contextul actual, dacă nu mai mergi la birou asta nu înseamnă că este bună de aruncat, deoarece nu este consacrat că acest tip de rochie trebuie purtată doar cu încâlțări elegante cu toc sau fără, ci dimpotrivă. Iată care este recomandarea noastră: o poți transforma cu ușurință într-o ținută casual dacă o asortezi cu o jachetă casual și cu niște teniși simpli, albi, pe care o poți purta chiar și la o plimbare în aer liber.

rochie office

Dacă totuși vrei ceva nou, în tendință, tot ce trebuie să faci este să accesezi unul dintre sutele de site-uri de profil cu rochii de damă, precum Ejolie.ro și prin câteva click-uri să îți alege rochia care te avantajează și se potrivește stilului și siluetei tale. Nimic mai simplu! Tu ce alegi? O rochie nouă sau una mai veche pe care o poți accesoriza după propriul tău plac?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *