Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Serviciul de inchirieri auto – cel mai nou si usor mod de a cunoaste o tara noua

Suntem obisnuiti ca atunci cand calatorim intr-o tara straina sau chiar si in tara noastra sa ne indreptam direct spre marile orase spre a vedea cele mai cunoscute monumente pentru a bifa in agenda noastra ca am vazut si cel mai cunoscut loc din tara x. Din pacate, uitam ca si imprejurimile marilor orase, precum si orasele mai mici, sunt spectaculoase si au o frumusete aparte, frumusete pe care nu o intalnim in cele mai iconice fotografii ale fiecarei tari.
Vizitatorii straini care aleg sa calatoreasca in tara noastra, cel mai probabil, vor zbura spre Bucuresti si vor face turul orasului, monumentelor si cladirilor emblematice de aici. Din fericire, astazi se pot oferii si servicii de inchirieri auto Bucuresti, motiv pentru care oricine va putea parasi granitele orasului pentru a descoperi frumusetea naturii din jurul sau.

Nu am o masina si nu sunt din Bucurest, dar as vrea sa vizitez tara. Ce pot sa fac?
Faptul ca nu locuiesti in capitala nu ridica nici un fel de problema, deoarece in tara noastra serviciile de inchirieri auto Bucuresti nu sunt singurele existente. Majoritatea firmelor mari care se ocupa de inchirierile auto, desi au pornit afacerile din capitala, pe parcursul timpului s-au extins in toata tara. Astfel, oricine se poate bucura de o masina inchiriata oriunde locuieste.
Desigur, nu vom gasi astfel de firme chiar in fiecare oras, insa cu siguranta vei putea gasi un oras la maxim doua ore de unde locuiesti de unde poti inchiria un autoturism. In general, se poate observa cum orasele care au fost alese de firmele de inchirieri auto sunt si cele in care exista cate un aerport. Un aeroport inseamna trafic international si, prin urmare, existenta unei cereri mai ridicate ale unor astfel de servicii.

Cum procedez daca vreau sa inchiriez o masina?
In cazul in care doriti sa folositi serviciile de inchirieri auto Bucuresti si sunteti din oras, cel mai usor este sa mergeti direct la sediu pentru a cere detaliile si pentru a va informa direct de la sursa. Pentru cazurile in care doriti sa inchiriati masina dintr-un oras diferit, sursa cea mai buna pentru informatii este internetul si site-urile oficiale ale firmelor de inchirieri auto.
Lucrurile pe care le au in comun firmele mari ale companiilor de inchirieri auto sunt cerintele de baza, anume: detinerea unui permis de conducere valid, semnarea unor formulare in care sunt prezentate clauzele fiecarei firme si regulile lor de conduita si, desigur, purtarea unei discutii legate de modalitatea de predare a masinii si posibilele costuri suplimentare in cazul schimbarii unor locatii de lasare a masini sau in cazul unor accidente.

Ce firme din tara noastra se ocupa de incihrierile auto, atat in Bucuresti cat si in celelalte orase ale tarii?
Daca va doriti sa inchiriati masini de calitate si de ultima generatie, puteti apela la serviciile de inchirieri auto Caroutis. Acestia au sedii pe intreg teritoriul tarii si permit returnarea masinii in oricare alta locatie.
Toate detaliile de care aveti nevoie, precum si raspunsuri la intrebari frecvente si posibilitatea rezervarii in avans a unei masini le puteti gasi pe site-ul lor, caroutis.ro. Pentru orice alte detalii si intrebari puteti apela oricand numarul de telefon afisat, iar angajatii Caroutis vor fi la dispozitia dumneavoastra.

Date de contact:
Locatia: Aeroportul International Transilvania
Telefon: +4 0747 134 901
E-mail: [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *