Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Server Refurbished sau Nou? Ce aleg?

Dacă ești în căutarea unei soluții de hosting in-house și vrei cea mai bună performanță posibilă, atunci este trebuie să consideri un server dedicat. Totuși, unul nou costă destul de mult, mai ales dacă nu vrei să faci un compromis în privința vitezei, a capacității de stocare, și așa mai departe. Dar, din fericire, un server refurbished poate să ofere  un nivel ridicat de performanță, totul pentru o sumă de bani relativ mică.

De ce să alegi un server refurbished?

Chiar dacă un server refurbished conține componente second hand, el este verificat și testat în mod temeinic, pentru a asigura că funcționalitatea lui este cât mai apropiată de 100%. De aceea vei primi o garanție destul de lungă, atunci când cumperi un astfel de server, deoarece distribuitorul garantează calitatea și eficacitatea lui.

Ai un buget redus

Un server refurbished este ideal pentru cei care au un buget redus, dar nu vor să facă vreun compromis privind performanța. Toate componentele dintr-un astfel de dispozitiv au trecut prin diferite teste de stres, iar ele au rolul de a valida performanța serverului. Totuși, poți primi o garanție de 12 luni, iar nici un producător/ distribuitor nu îți va oferi asta dacă nu e sigur de produsul pe care îl vinde.

Cumperi fix ce ai nevoie

Fie că îți muți hostingul site-ului sau ești la început și explorezi fiecare opțiune, un server refurbished e, de departe, cea mai bună soluție din punct de vedere al raportului dintre preț și calitate. Practic, ai parte fix de componentele de care ai nevoie, dar la un preț mult mai mic față de ce ai găsi nou în magazin.

Serviciul de relații cu clienți

Firmele care se ocupă de vânzarea produselor refurbished, precum Server-Config.ro sunt adeseori mai atente la nevoile clienților față de corporațiile gigant din nișa comerțului. De aceea suportul pe care îl vei primi va fi unul mult mai personal și vei simți că cei de la capătul celălalt al firului chiar vor să te ajute, nu doar urmează un standard, pe care îl citesc de 1000 de ori pe zi.

Ai parte de soluții personalizate

Uneori, firmele care se ocupă de servere refurbished pot construit un astfel de PC special pentru ceea ce ai tu nevoie. În funcție de traficul pe care îl are site-ul, de cantitatea de conținut, nișa în care activează, și așa mai departe, firma îți poate oferi sugestii privind componentele necesare. Astfel, vei avea parte de o soluție personalizată, iar tu vei plăti fix pentru ceea ce ai nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *