Cluj News

Stiri online din Cluj

Semnificația florilor din visele noastre

Ne petrecem o treime din viața noastră dormind, asta înseamnă mult timp petrecut visând. Visele nu sunt întâmplătoare, ci vin din amintiri, atât recente, cât și îndepărtate. Știați că nu inventăm niciuna dintre imaginile pe care le vedem în visele noastre? Fiecare față pe care o vedem, fiecare clădire sau peisaj este ceva ce am mai văzut, chiar dacă totul este ieșit din context! În acest articol vom vorbi despre semnificația florilor din visele noastre.

Florile pot transmite tot felul de emoții și într-un vis acest lucru nu este diferit. Să visăm flori este de obicei un lucru bun. La urma urmei, florile sunt frumoase. Dacă visăm la flori, cel mai probabil suntem într-un loc fericit, în natură și înconjurați de cele mai frumoase lucruri din viață. Deci, dacă suntem într-un vis și există flori peste tot în jurul, suntem, probabil, destul de mulțumiți de viața noastră, în cazul în care nu avem și alte gânduri, mai puțin pozitive care se derulează prin mintea noastră. Cu toate acestea, visele cu flori pot avea o semnificație mai profundă decât aceasta. Culorile și tipul de floare ar putea oferi o semnificație suplimentară pentru ceea ce vedem în vis. Au apărut vreuna dintre aceste flori în visele tale recent?

Flori albastre

Se spune că florile albastre reprezintă liniștea. Florile mai deschise, de culoare albastră a cerului, reprezintă faptul că ești foarte calmă și în controlul a tot ceea ce ți se întâmplă în viață în această etapă. Cu toate acestea, dacă floarea este un albastru închis, sensul se poate schimba în tristețe, iar aceste flori albastre din visele noastre pot mai curând să apară atunci când trecem printr-o perioadă grea.

Flori roșii

Visele cu flori roșii ar putea însemnă o serie de lucruri. Desigur, cea mai faimoasă floare roșie este trandafirul roșu. Dacă visezi un trandafir roșu fie el și un trandafir criogenat, acest lucru ar sugera sentimente intense de dragoste față de cineva, fie că este vorba de o persoană nouă sau de un partener deja existent. Cu toate acestea, alți experți susțin că atunci când visezi o floare roșie poate reprezenta, de asemenea, furie. Deci, este important să încercați să înțelegeți contextul visului atunci când ați visat floarea. Acest lucru vă va ajuta să înțelegeți dacă este vorba de dragoste sau furie!

Flori albe

Florile albe din visele noastre par, de obicei, să reprezinte puritatea și dragostea. Visele cu flori albe înseamnă că există puțină negativitate în viața ta în acest moment.

Flori verzi

Verdele este o culoare asociată cu gelozia. Dacă îți amintești că ai văzut flori verzi în visele tale, poate că ești în subconștient gelos pe cineva. Gândește-te și, dacă ești, încearcă să te gândești de ce și vorbește cu acea persoană. Sentimentele de gelozie nu sunt niciodată bune pentru bunăstarea noastră mentală.

Flori portocalii

Florile portocalii, cum ar fi gerberele, înseamnă pur și simplu bucurie și fericire. Dacă le visezi, atunci trebuie să fii într-o stare bună, fără griji.

Visele există pentru a filtra tot ceea ce experimentezi în viața iar mai apoi procesezi în mintea ta. Așadar, dacă visezi orice tip de floare, s-ar putea să fie doar pentru că ți-a ieșit în evidență frumusețea ei și ți-a oferit un moment fericit. Fie că este vorba de o ocazie plină de bucurie după primirea unei livrări de flori de la o persoană dragă sau doar de a sta în natura și admira flori colorate, ceea ce știm, este că, dacă visăm flori, este cel mai probabil un vis plăcut. Nu sunt multe lucruri mai frumoase la care să te gândești decât un buchet frumos de flori colorate. Tu cât de des visezi flori?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.