Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Scapa de frica medicului si mergi la o clinica de ginecologie specializata!

Fiecare dintre femeile care se afla la varsta maturitatii si care si-au inceput viata sexuala ar trebui sa mearga in mod periodic la o clinica de ginecologie pentru efectuarea unui tratament corespunzator. Pentru efectuarea unui astfel de consult vei ave nevoie doar de putina incredere si curaj pentru a te prezenta, intrucat cadrele medicale vor fi empatice si te vor ajuta sa treci cu bine peste acesta experienta, care pentru multe femei poate sa reprezinte o grija. Afla mai multe despre cum se desfasoara un examen specializat si unde poti realiza la unul dintre cel mai bune cabinete din Bucuresti!

De ce sa optezi pentru o clinica de ginecologie specializata in Bucuresti?

clinca ginecologie

Un simplu control intr-o clinica de ginecologie te va ajuta sa afli daca exista afectiuni ce iti pot pune viata in pericol sau sanatatea organelor genitale, importante mai ales pentru femeile care vor sa ramana insarcinate si sa aiba o sarcina lipsita de probleme. Exista o multitudine de teste si investigatii de laborator care se efectueaza cu scopul vedere rezultatelor. Ceea ce conteaza cel mai mult este diagnosticul care trebuie pus corect, dar si un tratament corespunzator.

Pentru a afla cauza reala a unei afectiuni, medicul specialist iti va recomanda sa efectuezi o serie de investigatii si teste de laborator prin intermediul carora vei afla care este diagnosticul exact si ce tratament este indicat pentru tratarea acestuia. Este foarte important sa alegi niste cadre medicale cu care sa rezonezi si in care sa ai incredere inainte de a te prezenta la control. Alege o clinica de ginecologie din Bucuresti pentru a te bucura de o experienta frumoasa si placuta!

Tu cand ai fost ultima data la ginecolog?

Avand in vedere ca in Romania mersul la ginecolog nu reprezinta o prioritate pentru femei, multe dintre acestea risca sa contracteze diverse bacterii si virusuri care ii pot pune viata in pericol. Unul dintre acestea este chiar virusul HPV, acesta reusind sa fie detectat printr-un test de rutina, respectiv prin intermediul testului Papanicolau. Fiecare femeie in parte trebuie sa inteleaga necesitatea si importanta acestui control si modul in care se poate apara si cum poate preveni imbolnavirile.

Daca prezinti dureri la nivelel ovarelor, menstruatii intarziate sau dureri in timpul actului sexual, fa-ti din timp o programare si intereseaza-te de sanatatea ta pentru o viata lunga si lipsita de griji sau afectiuni medicale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *