Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Nu astepta last second! Rezerva acum un last minute Egipt si bucura-te de un sejur de neuitat

last minute Egipt

Anul 2021 a fost anul in care multi romani au ales sa sarbatoreasca vara planuind o excursie in Taramul Faraonilor. Vremea frumoasa, propunerile ofertante si preturile avantajoase au fost doar cateva motive pentru care Egiptul este una dintre cele mai populare destinatii la ora actuala.

Daca vrei sa te bucuri si tu de locul cunoscut drept Taramul Piramidelor, inseamna ca a venit momentul sa profiti de ofertele last minute Egipt puse la dispozitie de agentia Komsi Travel. In Tara Faraonilor, vara nu ia sfarsit niciodata, motiv pentru care poti vizita aceasta destinatie oricand doresti, inclusiv in perioada iernii.

Asadar, daca vrei sa ai parte de un sejur magic, de care sa iti amintesti intotdeauna cu zambetul pe buze, stii unde trebuie sa mergi. Descopera, in continuare, doar cateva propuneri de locuri pe care le poti vizita atunci cand alegi una dintre ofertele last minute Egipt!

Hurghada – momente de rasfat si relaxare pe tarmul Marii Rosii

Cei care aleg ca destinatie Hurghada vor ajunge intr-un loc care ii va cuceri instantaneu prin frumusetea sa unica. Plajele superbe situate pe coasta africana a Marii Rosii, strazile pline de viata si paleta diversa de activitati pe care le poti intreprinde iti promit vacanta vietii tale. Aici vei putea face scufundari pentru a admira de aproape recifurile de corali si diferite specii de pesti.

Nu au trecut mai mult de cateva decenii de cand Hurghada era doar un mic sat de pescari. Cu toate acestea, in momentul de fata a devenit una dintre cele mai populare statiuni din lume, plina de hoteluri de 4 si 5 stele.

Ofertele last minute Egipt cu destinatie finala Hurghada includ plecari din 11 orase romanesti si 2 straine. Cateva locuri din care poti porni sunt Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara, Iasi, Sibiu, Suceava sau Budapesta.

Sharm el Sheikh – sejur all inclusive

Spre deosebire de restul teritoriului egiptean, Sharm el Sheikh face parte din Asia, nu din Africa. Dragostea pentru acest loc paradisiac a fost manifestata inca din vremea faraonilor, cand au fost construite doua mine de turcoaz in zona. Povestea este cu atat mai impresionanta cu cat apele marii au aceeasi nuanta ca piatra pretioasa.

Pentru multi, peninsula Sinai ramane paradisul celor pasionati de scufundari sau de sporturi acvatice. Apele linistite ascund recifuri de corali, pestii multicolori si alte specii acvatice spectaculoase.

In acelasi timp, cand alegi una dintre ofertele last minute Egipt, ai sansa de a calatori prin desert si de a petrece o noapte sub cerul instelat, intr-un sat de beduini. Aici localnicii iti vor oferi ceai si preparate locale si iti vor spune tot ceea ce vrei sa stii despre viata in desert.

Nu in ultimul rand, sejurul in Egipt iti da ocazia sa descoperi locuri incarcate de istorie si sa vizitezi monumente renumite in intreaga lume, precum Sfinxul, piramidele sau templele din Luxor si Karnak. Nilul este doar alt obiectiv turistic unic, pe care trebuie sa il vezi cel putin o data in viata.

Cunosti deja zicala romaneasca „mai bine mai tarziu decat niciodata”. Cu toate acestea, nu trebuie sa astepti pana in ultimul moment pentru a planifica o excursie fabuloasa. Rezerva acum oferte last minute Egipt si vei avea parte de o experienta de neuitat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *