Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Protejează-ți casa: alege plase anti insecte și țânțari

Cu toții așteptăm vara cu nerăbdare, în fiecare an. Însă, împreună cu sosirea ei, avem parte și de niște invitați nepoftiți, care își găsesc calea spre casele noastre, într-un fel sau altul. Fie intră pe ușă sau când deschidem geamurile, țânțarii și insectele se grăbesc să-și facă culcuș în casele noastre. 

Există o soluție inteligentă care te va scăpa de zumzăitul muștelor, bâzâitul țânțarilor și de păianjenii care se instalează rapid prin colțurile casei tale. Plasele anti-insecte sunt soluția pentru a-ți proteja casa. Am pregătit acest articol în care discutăm despre minusurile sezonului cald și cum îți poți proteja casa pe toată perioada anului. 

Minusurile sezonului cald: insectele și țânțarii

Există un singur lucru care te poate împiedica să te bucuri la maxim de perioada verii: insectele și țânțarii care se strecoară în casa ta. Dacă încă eziți să alegi plasa impotriva insectelor pentru casa ta, gândește-te doar la bâzâitul muștelor și mușcăturile de țânțari. Nu sunt prea plăcute, așa-i? Dacă până acum stăteai pe gânduri din varii motive, crede-ne că nimic nu se compară cu o vară lipsită de țânțari și insecte. 

plasa-insecte

Plasele anti-insecte și țânțari îți vor permite să deschizi ușile și geamurile când dorești, pentru cât timp dorești, fără frica că ți se va umple casa de insecte. Plasele au o țesătură cu ochiuri mici care nu va permite nici celor mai mici insecte să pătrundă în casa ta. 

Cum îți poți proteja casa pe întreaga perioadă a anului? 

Nu doar perioada verii ar trebui să fie în interesul tău, ci și restul anului. Unele insecte sunt pregătite să îți invadeze casa și în perioada sezonului rece. Recomandarea noastră este să îți protejezi casa cu plase anti insecte pentru geamuri și uși pe întreaga perioadă a anului. Dacă ai ajuns să citești articolul nostru, înseamnă că te interesează să știi ce opțiuni ai. Plasele anti-insecte de la Tesa împreună cu alte soluții de protecție îți vor transforma căminul într-o fortăreață în care accesul insectelor este strict interzis. 

Care sunt beneficiile unor plase anti insecte și țânțari?

Avantajul principal al plaselor anti-insecte este libertatea pe care ți-o oferă. În lunile de vară, vei putea aerisi încăperile fără probleme. Te vei putea bucura de aerul curat care-ți aerisește casa și de căldură fără grija insectelor nedorite. În plus, plasele anti-insecte de la Tesa sunt realizate pentru a nu permite nici celor mai mici insecte să treacă de ele.

Uită de zumzăitul și mușcăturile țânțarilor sau de insectele care îți invadează casa cu plasele anti insecte și țânțari Tesa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *