Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Primeste banii in siguranta prin vanzarea de drepturi litigioase

Atunci cand detii drepturi litigioase asupra unui imobil, risti sa il pierzi. Ce reprezinta de fapt un drept litigios?

Un drept este litigios daca exista un proces inceput si neterminat cu privire la existenta sau extinderea acestuia, aspect reglementat prin art. 1403 din Codul civil.

Drepturi litigioase sunt acelea care formeaza obiectul unei contestatii judiciare, iar vanzarea lor prezinta un caracter aleatoriu caci exista sansa de pierdere sau castig. Din acest motiv pretul vanzarii nu este foarte mare, insa avantajul major pe care il detii este ca scapi de griji si primesti banii in mana.

Pot exista multe probleme complexe legate de imobil si alte genuri de proprietati si este posibil sa apara dispute intre executanti, administratori si beneficiari. Fiecare rol are diferite atributii. Este important sa iti cunosti si intelegi drepturile si obligatiile, in special atunci cand apar litigii.

Cu ce te poate ajuta agentia care iti cumpara drepturile litigioase?

Acestia lucreaza in stransa legatura cu avocati si experti in drept civil si sunt gata sa te ajute sa-ti intelegi drepturile si sa-ti rezolvi disputele in proces. Totodata, ei sunt cei care ofera servicii complete privind asistenta juridica si reprezentarea clientilor in fazele preliminare (negocierea cu partea adversa sau efectuarea anumitor proceduri preliminare, daca este cazul etc), in faza instantei, precum si in faza executarii hotararilor definitive.

Procentul ridicat de procese castigate in numele clientilor nu poate decat sa demonstreze devotamentul, pregatirea atenta a strategiei si pasiunea cu care pledeaza, totul catre cel mai bun rezultat posibil pentru clienti. Fiecare litigiu este tratat cu seriozitate si daruire maxima, indiferent de valoarea acestuia.

Este bine sa stii ca:

Pretul contractului de vanzare de drepturi litigioase nu poate fi egal cu valoarea de piata a bunului. O atare valoare de piata a bunului poate fi invocata eventual intr-un contract de vanzare cumparare, nu si intr-o cesiune de drepturi litigioase.

In cazul vanzarii drepturilor litigioase unei agentii de acest fel, ea isi asuma riscul in totalitate iar tu te alegi cu banii si scapi odata pentru totdeauna de griji.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *