Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Poți ajunge în Egipt încă din aprilie dacă pleci din Cluj

Tot ce poți face în această perioadă pentru a-ți ridica moralul, este să te gândești la viitor. Să te gândești la ce vei face atunci când vei scăpa de izolarea la domiciliu, de panica provocată de epidemia de coronavirus și de restricțiile impuse de autorități pentru limitarea răspândirii epidemiei și pentru restrângerea cazurilor de îmbolnăvire. 

Chiar dacă nu este o boală foarte gravă, problema este aceea că este un virus nou, pentru care nu avem imunitate naturală, iar la fel ca o gripă, problema e mai mare doar atunci când persoanele care o contactează au alte boli care se agravează din cauza ei. Așadar, sperăm că odată cu încălzirea vremii și cu respectarea indicațiilor de protecție, în scurt timp vom trece peste acest impas.

Tocmai de aceea trebuie să ne gândim la ce se va întâmpla după ce vom scăpa de această criză. Și cel mai bun remediu pentru stresul și problemele de orice fel, este o vacanță de relaxare. Una dintre țările cu temperaturi ridicate și cu riscuri scăzute, este Egiptul, iar perioada cea mai bună de vizitare este acum, înainte de a se depăși gradul de confort termic. Iar primele oferte care te duc în Egipt încep din 15 aprilie 2020, cu zbor de pe aeroportul din Cluj-Napoca.

Hugharda este cea mai căutată stațiune din Egipt, așadar aceasta este destinația spre care vor pleca primele avioane încă din aprilie. Iar primul zbor vă permite să petreceți chiar și sărbătoarea Pascală într-un loc călduros, departe de toate problemele care te fac să te închizi în casă, sau care te epuizează în exces, pentru pregătirea și organizarea pentru sărbătoarea aceasta. 

Agitația excesivă nu ne ajută cu nimic pentru a ne putea bucura ulterior de o sărbătoare, sperăm, în familie. Tocmai din acest motiv, putem scăpa de tot de tot ce înseamnă agitație, oboseală și epuizare făcându-ne un plan pentru această perioadă, în locații cât mai relaxante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *