Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Pet Shop – Mâncare 100% Sănătoasă și Cele Mai Bune Prețuri

Doriți să economisiți bani la hrană pentru animalele dvs. de companie? Acest pet shop vinde produsele recomandate de medicii veterinari, atât pentru caini, cât și pentru pisici.

Pet Shop Pro este unul dintre cele mai bune magazine de mâncare animale din România. Are totul la cele mai bune preturi, de la hrană sănătoasă pentru câini, legume crude și miere până la balsamuri pentru piele, săpunuri parfumate și șampoane pentru pisici și câini. Medicii noștri veterinari sunt profesioniști pregătiți pentru a oferi și a trata toate animalele de companie din magazin cu cea mai mare grijă și cunoștințe profesionale. Alimente 100% sănătoase – accesorii, jucării și tot ce trebuie pentru câinii si pisici fericite.

Poate vă intrebati care este cea mai bună hrana de caini? Oferim o gamă largă de produse care răspund nevoilor specifice ale animalului tău, cum ar fi mâncăruri, Royal Canin, Purina, Whiskas Pedigree, Bona Cibo, Nestle și multe altele! Nu trebuie să vă mai faceți griji pentru mâncare sănătoasă 100% si livrată acasă. Pet Shop garantează o nutriție optimă pentru toate animalele de companie – fericite sau nu!

Ce fel de mâncare doriți? Avem de Toate Inclusiv Accesorii si Jucării

Mancarea naturală provine în mare parte din țări europene, așa că vă putem oferi libertate deplină atunci când vine vorba de ceea ce hrăniți animalele dvs. de companie. Însoțitorii tăi canini merită tot ce e mai bun în viață, iar noi, cei de la mancare animale de companie, credem că serviciile noastre te pot ajuta să atingi acest obiectiv. Lasă-ne să te învățăm cum să fii mai eficient cu fiecare leu care intră în portofel!

Te-ai săturat să plătești mereu prea mult pentru mancarea animalului tău? Pet Shop Pentru Animale Pro este locul perfect pentru a face cumpărături pentru o varietate de animale de companie, inclusiv câini, pisici, iepuri și păsări. Avem tot ce ai nevoie pentru ai hrăni, a te juca și a-ți îngriji prietenul blănos chiar în magazinul nostru! Indiferent de tipul de animal pe care îl deții sau de ce fel de dietă iei, avem toate produsele necesare pentru a-i menține sănătoși și fericiți. Așa că intră astăzi și începe să-ți hrănești animalul de companie cu orice are nevoie.

Mancare animale

Fie că este vorba de carne crudă sau de conserve făcute din ingrediente de calitate, cum ar fi hrană umedă si hrană uscată pentru catei, hrană umedă si uscată pisici. N-ar fi grozav dacă pentru sănătatea animalul tău de companie nu ar trebui să-ti faci griji? Să stii că se poate bucura de o masă sănătoasă acasă știind că există aceste alimente complete, organice, disponibile pentru ei în fiecare zi. Datorită programului flexibil de cumpărături al Pet Shop – putem să recunoaștem – că majoritatea oamenilor nu știu de fapt cât de des mănâncă animalele de companie în timpul săptămânii. Avem mai bine de 15 ani pe piată si suntem în contact zilnic cu posesorii de animale de companie.

Mâncare recomandată de instructorii de dresaj pentru animale de companie, hrană uscată si umedă pentru caini de toate taliile, mâncare umedă si uscată pentru pisici. Aici poți achizitiona totul pentru pui încă de lapte, nu trebuie să te mai preocupe certitudinea că oferi mancarea adecvată si nici transportul. Indiferent din ce localitate din România sunteți mâncarea pentru animale de companie ajunge la dvs. în mai puțin de 3 zile, atunci când cosul dvs. de cumpărături depăseste 200 roni aveti si livrarea inclusă. Vă mulțumim si vă urăm succes la cumpărături!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *