Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Pantaloni la modă pentru femei și bărbați

Cândva un atribut exclusiv masculin al îmbrăcămintei, cum ar fi pantalonii la modă, astăzi sunt prezenți neapărat în garderoba unei femei.

În dulapul unei femei moderne, există pantaloni damă care sunt reprezentați nu doar de o pereche de blugi și de pantaloni de trening.

Pe lângă ele, ar trebui să existe cel puțin trei modele de pantaloni damă la modă, precum și o pereche în versiunea clasică. Pantalonii de damă la modă ar trebui să aibă o croială originală și să fie în culori luminoase speciale.

Tendințele modei la pantalonii de damă în sezonul 2022-2023 sunt înzestrate cu o mare variabilitate de stiluri și modele, din care poți alege un stil individual. 

Culorile și imprimeurile reale ale pantalonilor la modă pentru femei îți vor permite să alegi modelele de pantaloni în funcție de stilul și gustul tău.

Pantalonii cu talie joasă pe care pe care tinerele fete îi plac atât de mult, sunt de domeniul trecutului. 

Pantalonii la modă cu dungi, populari în sezonul trecut, sunt cel mai bine evitați astăzi. Nici modelele de pantaloni cargo, caracterizate printr-o masă de buzunare plasate, nu strălucesc cu relevanță.

Pantaloni damă cu talie înaltă

Designerii propun în atenția doamnelor pantaloni la modă cu talie înaltă, care sunt prezentați în modele foarte diferite, precum și pantaloni scurtați. 

O lungime similară de 7/8 este relevantă pentru toate stilurile de pantaloni la modă în acest sezon. Este timpul să te uiți în catalogul magazinului online mkp.ro și să alegi cu îndrăzneală stilul care îți place.

Prezentați cu rigoare, pantalonii la modă cu dungă pot fi în diferite modele. Croiala clasică dreaptă, talia înaltă cu linie largă a centurii, modelele scurtate, fără buzunare și chiar cu tur clopot. Singurul lucru care nu este caracteristic acestui stil de pantaloni, este decorul.

Pantaloni bărbați

Pantalonii la modă sunt dorința multor reprezentanți ai sexului puternic care vor să fie în tendințe. Un bărbat modern nu ar trebui să rămână în urma modei, dacă, desigur, vrea să arate cât mai bine. 

Cu toate acestea, nu trebuie să uităm nici de confort. Prin urmare, din numărul mare de modele oferite, trebuie să poți alege exact ceea ce ai nevoie, iar magazinul online mkp.ro te poate ajuta în acest sens.

Dacă mai devreme partea principală a industriei modei era ocupată de moda feminină, acum moda bărbaților nu rămâne în urmă. 

Tendințele se dezvoltă și se îmbunătățesc constant, ceea ce oferă bărbaților posibilitatea de a arăta elegant și individual.

În fiecare an, la spectacolele de modă, designerii prezintă noi tendințe și stabilesc direcția modei pentru bărbați. 

Bărbaților li se oferă stiluri, culori și soluții extraordinare. Moda pantalonilor pentru bărbați deschide posibilitatea de auto-exprimare.

Moda bărbaților a devenit mai puțin masculină în ultimii ani. Ideea stereotip a hainelor potrivite a început să slăbească treptat și să dispară. În moda masculină au apărut tot mai multe elemente și lucruri împrumutate din garderoba femeilor. 

Acestea sunt imprimeuri florale și leopard, culori roz și strălucitoare pentru pantalonii scurți. Mulți bărbați, inclusiv celebrități, au reușit deja să demonstreze toate aceste tendințe ale modei în viața reală.

Pantaloni bărbați la modă în acest sezon

Pantalonii sunt cel mai popular element al garderobei, fără de care niciun bărbat nu iese în lume, fie că este vorba de muncă sau de petrecerea timpului liber. 

Ia în considerare toate tendințele moderne și populare în materie de pantaloni pentru bărbați, cu ce și cum să îi porți și cum să alegi pantalonii potriviţi în magazin.

Pantalonii chino sunt pantaloni din bumbac cu talie mare sau mijlocie. Pot avea o croială dreaptă sau ușor conică spre partea de jos.

Pantalonii chino reprezintă comoditate, confort și caracter practic. De obicei sunt prezentați în nuanțe neutre calme sau cu imprimeuri originale și inserții contrastante.

Acest stil de pantaloni bărbați se potrivește tuturor fără excepție – atât băieților tineri, cât și bărbaților de diferite vârste.

Sunt purtați în principal în sezonul cald, deoarece sunt cusuți din țesătură ușoară. Pantalonii chino arată bine cu jachete decupate, cămăși, tricouri, pulovere, tricouri polo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *