Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Oriflame – 3 produse care nu ar trebui să-ți lipsească niciodată în baie

https://images.unsplash.com/photo-1554167838-07aa5723df3a?ixlib=rb-1.2.1&ixid=eyJhcHBfaWQiOjEyMDd9&auto=format&fit=crop&w=1000&q=80

Sursă foto Unsplash

Știm…SPA-urile sunt uimitoare! Pe lângă masaj, tratamentele corporale și tratamentele faciale de excepție care îți schimbă instant starea de spirit, mersul la SPA te ajută la un nivel mult mai înalt să te detașezi de grijile și problemele de zi cu zi. Totuși, cât efort ești dispusă să faci, după o zi extenuantă, pentru a te deplasa până la un centru de relaxare? Uneori ai nevoie doar de acele câteva ingrediente perfecte pentru a crea ambientul potrivit chiar în locul în care te simți cel mai bine – la tine acasă!

Am pregătit pentru tine cele mai râvnite produse pentru baie/duș din catalogul Oriflame, pentru ca tu să te bucuri de clipe minunate de relaxare. Descoperă care sunt secretele relaxării complete după o zi lungă și epuizantă! Îți propunem 3 produse de îngrijire irezistibile de care nu vei mai putea face excepție de acum înainte. Ce părere ai de un gel de duş cu apă de nucă de cocos şi pepene galben? Citește în continuare articolul și află cum să îți transformi propria baie într-un SPA relaxant, ce produse îți vor crea ambientul perfect pentru relaxare și cum arată o rutină completă de îngrijire a corpului.

Să începem cu ambientul…clear glass candle holder with white candle

Plăcerea unei vizite la SPA este dată întâi și întâi de ambient. Atmosfera caldă, parfumurile îmbietoare, decorul primitor creează mediul propice relaxării. Toate acestea pot fi făcute cu ușurință și la tine acasă! 

Începe cu lumânările. Întotdeauna reușesc să dea o notă intimă și romantică oricărei situații. Plasează atâtea lumânări parfumate câte dorești în jurul căzii, iar când totul e pregătit, aprinde flacăra pentru a genera aroma favorită care să îți încânte simțurile. Plusează cu un playlist potrivit, adu-ți ceașca de ceai ori paharul de spumant și pregătește-te pentru o experiență senzorială nemaipomenită!

Setează nivelul termic dorit și pregătește baia spumantăBaie De Apă, Badeschaum, Basici De Sapun, Baie

Pornește robinetul și lasă apa caldă să curgă ușor. Abia după ce a atins nivelul dorit de căldură, asigură-te că ai la îndemână un dop pentru a opri apa. În timp ce apa fierbinte șiroiește cu repeziciune în cadă, adaugă câteva picături din gelul-spumă de duș Be Happy Feel Good și pornește într-o experiență senzorială revitalizantă. Aromele energizante de portocală roșie și turmeric vor inunda încăperea cu o mireasmă amețitoare, iar spuma densă și ușoară îți va mângâia pielea într-o atingere catifelată și moale. 

Înainte de a te cufunda în apa fierbinte și catifelată, oferă-i un prim răsfăț pielii tale

Close-up of woman applying body scrub Premium Photo

După o zi plină, pielea ta are nevoie de o modalitate prin care să scape de stresul acumulat pe parcursul zilei. Începe cu un masaj și un tratament de exfoliere al pielii. Exfoliantele oferă pielii un luciu fantastic și îmbunătățesc vitalitatea și sănătatea acesteia. 

Masează ușor exfoliantul infuzat cu extracte din lapte și miere din surse organice și particule abrazive de origine naturală din gama Milk & Honey pentru a îndepărta stratul de celule moarte de la suprafața pielii.

Grație ingredientelor organice, exfoliantul Milk & Honey înmoaie și împrospătează pielea, exfoliind reziduurile nocive ce blochează porii. În plus, hrănește intens corpul și lasă pielea moale, suplă, parfumată și hidratată. Laptele crește tonusul pielii, calmează iritațiile și îndepărtează celulele moarte, netezind în același timp pielea.

Cu proprietățile sale antibacteriene, mierea este ingredientul excelent pentru încetinirea efectelor de îmbătrânire și reprezintă tratamentul ideal pentru redarea strălucirii pielii. Are proprietatea de a crește elasticitatea pielii și îmbunătățește circulația sângelui.

Acum totul este pregătit! E timpul pentru relaxarea supremă

Woman in Bathtub With Water

Cufundă-te în apa caldă și parfumată și bucură-te de momentele unice de relaxare. Pentru curățarea pielii, alege un gel de duș delicat într-o textură cremoasă și blândă cu pielea ta. Nimeni nu vrea să aibă o piele aspră și uscată. De aceea, când vine vorba despre alegerea gelului de duș potrivit, recomandarea noastră este să alegi texturile cremoase. Crema este, de cele mai multe ori mult, mai blândă cu pielea și nu conține surfactanți, ceea ce înseamnă că nu usucă pielea. Caută produse cu ingrediente naturale ce înmoaie și hidratează pielea, cum ar fi nuca de cocos ori pepenele galben, plin de vitamine și minerale. 

Transformă rutina duşului într-un moment plin de prospeţime cu gelul de duş cu apă de nucă de cocos şi pepene galben, delicios și parfumat, ce face o spumă cremoasă care curăță delicat pielea, o catifelează și o netezește. Concentrația din apă de nucă de cocos și pepene galben rezultă într-o formulă ce protejează pielea împotriva crăpăturilor, prevenind uscarea și descuamarea pielii.

Tensionată după o zi lungă și obositoare? Lasă gândurile și grijile deoparte și cufundă-te într-un ambient relaxant creându-ți propriul centru SPA la tine în baie. Alege produsele favorite și pornește într-o călătorie senzorială, care promite dulcea relaxare de care corpul, mușchii și mintea ta au nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *