Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

O casă în Dâmbovița – alegerea perfectă pentru o familie frumoasă

Poate că nu ai auzit încă de Matraca. Micuțul sat din apropierea Târgoviștei are un nume cu rezonanță greacă, provenit din denumirea orașului Matrega. Aflat la doar câțiva kilometri de Târgoviște, în județul Dâmbovița, această mică așezare în plină dezvoltare găzduiește azi un proiect ambițios.

Avantajele unei case in Matraca langa Targoviste in judetul Dambovita

AMS Grand House a dezvoltat un mic cartier de vile, destinat familiilor care își doresc un spațiu armonios, un cămin potrivit, într-o zonă liniștită, cu zone verzi, locuri de joacă, străzi asfaltate. Aceste case de vanzare alcătuiesc o comunitate unită, care oferă familiilor spațiul de care au nevoie. Departe de zgomotul orașului dar suficient de aproape de facilitățile moderne ale Târgoviștei, micuța comunitate din Matraca prinde contur. Au mai rămas 5 vile la dispoziția viitorilor clienți, iar dacă te grăbești vei putea face parte și tu din acest mic cartier fermecător.

Casele la cheie de vanzare din Matraca Targoviste, Dambovita, dezvoltate de AMS Grand Construct, se disting prin calitate, preturi accesibile, un confort deosebit la îndemâna oricui. Conceptul de case pentru familie este evidențiat prin alegerea unei arhitecturi simple și frumoase, un stil modern și practic, pe placul oricărui client. Fiecare casă beneficiază de toate utilitățile , fiind contorizată individual. Branșamentele la gaz, electricitate, apă, conexiune la net și tv, oferă un stil de viață independent, autonom și fiabil.

De ce să alegi pentru familia ta una din aceste case la cheie construite cu responsabilitate ? Simplu. AMS Grand House s-a preocupat să ofere clienților cele mai bune materiale de construcții, iar experiența lor se reflectă în gradul de confort al caselor. Economisești cumpărând exact casa pe care ți-o dorești, o poți personaliza și poți beneficia de orice formă de plată dorești, inclusiv programul Prima Casă sau rate la constructor.

O locuință ridicată în regie proprie este mult mai dificil de gestionat, ai nevoie de teren, proiect, autorizații, echipe de muncitori, materiale de construcție. Prețurile tot mai mai au facut ca astfel de proiecte să devină tot mai greu de realizat. Scapă de toate aceste griji și alege o casă modernă, cu toate utilitățile, într-un mic cartier elegant și liniștit.

Locația de vis

Dâmbovița este un județ cu mare potențial, nu este departe de București, iar clima plăcută și poluarea redusă te vor convinge să alegi una din aceste case de vanzare care asigura linistea departe de nebunia orasului.
Comunitatea de oameni tineri se formează în jurul acelorași valori, iar noul cartier din Matraca înseamnă familii frumoase, copiii veseli, oameni care își doresc o viață departe de zbuciumul și stresul marilor orașe. Cu toate acestea, nu ești deloc izolat. La 5 km de Matraca, se află noul Mall din Târgoviște, unde posibilitățile de distracție sunt numeroase.

Orașul e aproape, ai la îndemână centre comerciale, farmacii, școli, unități medicale. Atunci când vrei să scapi de poluarea și zgomotul din blocurile de apartamente, viața la casă este pur și simplu un rai, o alternativă excelentă unde îți poți construi un stil de viață tihnit dar și modern.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *