Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Nu stii ce look sa abordezi la nunta pe iaht? Iata 3 idei de make-up pentru o casatorie pe mare

Nunta este, probabil, unul dintre cei mai mari pasi pe care oamenii ii fac de-a lungul vietii. Acesta este un moment cu o incarcatura emotionala deosebita, intrucat tu, impreuna cu jumatatea ta, va uniti destinele si deveniti, in mod oficial, o familie. Multe femei viseaza inca din copilarie la ziua cea mare, in care se vor vedea in rochie de mireasa, alaturi de sufletul pereche. Daca si pentru tine acest moment mult asteptat se apropie, cu siguranta un aspect care te preocupa, in mod deosebit, este reprezentat de look-ul pe care il vei aborda.

In cazul in care ai apelat la specialistii dapemare.ro si ai decis sa organizezi o casatorie pe mare, pentru unicitatea si frumusetea acestui concept de nunta alternativa, este posibil ca alegerea unui make-up potrivit sa ti se para extrem de dificila. Trebuie sa stii ca lucrurile nu stau deloc asa, insa este nevoie, intradevar, sa tii cont de cateva aspecte, pentru a lua cea mai buna decizie.

De exemplu, trebuie sa ai in vedere temperatura care va fi in acea zi, tipul de vestimentatie pe care il vei aborda, iar cel mai important element de care este recomandat sa tii cont este reprezentat de preferintele si de gusturile tale. Nu face compromisuri in aceasta zi atat de speciala, deoarece, in final, tot ceea ce conteaza e sa ai o nunta exact asa cum ai visat.

Iata cateva idei de machiaje din care te poti inspira

Make-up nude

Daca vrei sa fii sigura ca nu dai gres, acest tip de look este ideal. Un mare avantaj al acestuia il reprezinta faptul ca este extrem de versatil si se potriveste oricarei tinute. Machiajul in nuante de nude poate fi destul de simplu de realizat, astfel ca poti incerca sa il faci singura, fara sa mai fie nevoie sa te mulezi dupa programul incarcat al make-up artistilor profesionisti.

In plus, daca temperaturile vor fi ridicate sau daca apa iti va atinge tenul, iar machiajul va incepe sa isi piarda din frumusete, vei avea posibilitatea sa il ajustezi rapid si sa reaplici pe pleoape un strat de fard intr-o nuanta nude, care nu necesita mult efort.

casatorie pe mare

Culori vesele

Daca la aceasta casatorie pe mare abordezi o tinuta simpla, dar totusi vrei sa iesi in evidenta printr-un detaliu, un machiaj al ochilor in culori precum roz, albastru sau violet este ceea ce ai nevoie. Acesta iti va inspira voie buna, de fiecare data cand te privesti, si iti va reaminti cat de fericita si distractiva trebuie sa fie aceasta casatorie pe mare. Prin aceste culori deosebite, te vei deosebi, in calitate de mireasa, de restul invitatilor. De asemenea, un astfel de make-up iti va pune ochii in evidenta si va face ca pozele de la sedinta foto sa fie de vis.

Glitter make-up

Daca si tu iubesti sa fii in centrul atentiei si sa te simti ca in lumina reflectoarelor, un machiaj cu sclipici este perfect! Acesta iti va evidentia puternic ochii, te va face sa stralucesti si va oferi look-ului tau un plus de rafinament si eleganta. Cand vine vorba de ziua cea mare, meriti sa te simti ca o diva pe covorul rosu si sa transformi aceasta casatorie pe mare intr-un eveniment de la Hollywood.

Un lucru este sigur – cel mai potrivit look de abordat la o casatorie pe mare este acela care iti bucura sufletul, dar si privirea. Alege machiajul care te reprezinta, care iti exprima personalitatea, pentru ca, atunci cand vine momentul mult asteptat, sa te simti cea mai frumoasa femeie din lume!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *