Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Ne apropiem de final: AMC difuzează ultimul episod din prima parte a sezonului 8 din „Fear the Walking Dead”

Al optulea sezon din „Fear the Walking Dead” este și ultimul. Pe 19 iunie, de la ora 22:00, AMC difuzează ultimul episod din prima jumătate a sezonului – al șaselea –, care ne va lăsa în tensiune până la toamnă, atunci când apar ultimele șase episoade.

Supraviețuitorii apocalipsei, pe care îi urmărim deja de opt ani, au fost din nou duși aproape de limită în episoadele difuzate până acum în acest sezon. În acest capitol, numit „All I See Is Red” – „Tot ce văd e roșu” –, Morgan (Lennie James) nu reușește să gestioneze prea bine situația, după ce suferă încă o pierdere inimaginabilă. Atunci când Morgan „vede roșu”, așa cum știm din al treilea sezon din „The Walking Dead”, când Rick (Andrew Lincoln) îl găsește locuind singur și scriind numele unor persoane decedate, în sânge. E ca și cum Morgan vede negru în fața ochilor și devine extrem de violent, atunci când este copleșit de emoții. Elementul care l-ar putea ajuta este fiica sa, Mo (Zoey Merchant), de care a fost separat din nou.

Ceilalți supraviețuitori trebuie să gestioneze multe alte probleme, inclusiv efectele unui posibil tratament pentru cei care au fost mușcați de zombi și care sunt în curs de transformare. Iar toți sunt acoperiți de spectrul PADRE, despre care, înainte de acest sezon, credeam că este o locație. Dar acum știm că cineva din acea locație și-a luat acest nume și coordonează eforturi de a despărți copiii de părinții lor.

Acțiunea din episoadele de până acum a fost intensă, mai ales că între al șaptelea și al optulea sezon, pentru personaje au trecut șapte ani, în care au avut loc nenumărate schimbări. Spectatorii le-au fost alături în continuare și au aflat pe parcurs ce traiectorie au avut preferații lor în acești ani „lipsă”.

Scott M. Gimple, producătorul și scenaristul care coordonează universul The Walking Dead promite că ultimul sezon va fi „unul dintre cele mai vibrante, inventive și incitante sezoane pe care le-a avut vreodată”. Din distribuția ultimului sezon fac parte, alături de James și Merchant, Kim Dickens, Jenna Elfman, Colman Domingo, Austin Amelia, Christine Evangelista și Maya Eshet.

„Fear the Walking Dead” a primit două premii și a avut 25 de nominalizări la diverse gale de decernare a premiilor, mare parte din ele Premii Saturn pentru Cel mai bun serial horror și Cele mai bune efecte speciale. Actorii Lennie James, Kim Dickens, Alycia Debnam-Carey, Aisha Tyler și Colman Domingo au fost nominalizați și ei pentru cum și-au interpretat partiturile.

Jenna Elfman as June – Fear the Walking Dead _ Season 8 – Photo Credit: Lauren ‘Lo’ Smith/AMC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *