Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Multiple beneficii ale BCA de la magazinul online Marola.Ro

Cumpara BCA de la Marola.RO

Numele „BCA” inseamna beton aerat autoclavat. Acest produs este folosit in diferite tipuri de structuri si le ofera o rezistenta foarte buna. Acesta este un material inovator care este foarte usor de instalat.

Acest material beneficiaza de o serie de caracteristici speciale, facandu-l o alegere potrivita pentru orice producator cu sau fara experienta.

La ce este bun acest material

bca

BCA este unul dintre cele mai utilizate produse pentru constructii in prezent. Proiectul dumneavoastra va avea o rezistenta mai buna, va fi un izolator perfect si va fi foarte rezistent la mucegai si foc. Dar, ca orice material de constructie, pe de o parte are multe dezavantaje. Acest material este utilizat pentru structuri mari care necesita o rezistenta mai mare. Raportul calitate-pret este o alegere ideala pentru structurile de beton de volum mare. De remarcat faptul ca acest material este utilizat in combinatie cu betonul armat, iar recent s-a dovedit ca BCA are o buna rezistenta ridicata la impact.

Este, de asemenea, o alta forma de constructie durabila care castiga popularitate in proiectele de dezvoltare rezidentiala si comerciala. In comparatie cu metoda traditionala de constructie umeda, peretele uscat are multe avantaje.

Utilizari ale BCA

BCA poate fi instalat in interior si exterior si este un material multifunctional. Produsul poate fi achizitionat sub diferite forme in functie de nevoile proiectului – sub forma de blocuri, placi de acoperis, panouri de pardoseala sau de perete. Poate fi folosit pentru a construi multe tipuri de cladiri, inclusiv cladiri rezidentiale si industriale si civile.

Procesul de instalare a BCA este similar cu procesul de instalare a caramizilor. O bucata de carton asfaltic trebuie plasata intre fundatie si primul rand de BCA pentru a absorbi umezeala. Desi nu este dificil sa construiesti un zid sau un perete cu ajutorul acestui produs, pentru a-l executa corect si a obtine cele mai bune rezultate, se recomanda ca proiectul sa fie implementat de catre profesionisti.

Vezi ofertele online de la Marola.RO!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *