Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Momentul esențial al zilei când se regenerează tenul

Pielea feței este bombardată, zilnic, de o mulțime de factori nocivi care o îmbătrânesc și o fac să își piardă elasticitatea. Odată cu trecerea timpului, celulele își reduc viteza de reproducere și, astfel, apar ridurile. Acest proces poate fi grăbit cu ajutorul produselor de îngrijire a tenului care aduc un aport de vitamine și minerale, acestea ajutând la producerea de colagen și elastină.

Cea mai importantă perioadă a zilei în care se realizează procesul de regenerare, este în timpul somnului. Atunci, toate celulele organismului lucrează pentru regenerarea acestuia și pentru revitalizarea lui, ca noua zi să înceapă cu forțe proaspete. La fel și pielea feței și a întregului corp. Însă datorită faptului că fața este cea mai expusă, constant, la factorii externi, aceasta este cea mai sensibilă și cea mai afectată de aceștia. Cum ajutăm pielea să se regenereze? Pe timpul nopții, atunci când procesul de regenerare este în toi, este esențial să îl ajutăm cu un aport de vitamine și minerale. Însă nu înainte de a curăța bine tenul și a-l tonifia. Prin curățare se deschid porii și sunt eliberați de mizeria și praful acumulat de-a lungul zilei. Prin tonifiere, porii sunt închiși și tenul este pregătit pentru aplicarea următorului produs de îngrijire. Fără să avem grijă să închidem porii, tot produsul se adună în pori, neputând de acolo să intre la nivel celular, acolo unde este nevoie.

De această dată, pentru că este seară, aplicăm serul regenerator Night Serum de la Dailani. Acest ser aduce un aport foarte important de vitamine, acizi grași și uleiuri esențiale. Avantajul suprem al produsului este componența 100% de ingrediente naturale, certificate bio. Astfel, printre ingrediente se numără: uleiul de șofrănel, uleiul de măceșe, ulei de luminița de noapte, ulei esențial de lemn de trandafir și ulei esențial de lavandă, toate având un aport foarte mare de retinol, fitosteroli și vitamine A, K, E și C.

Iar dacă te gândești că acest produs este realizat de o companie românească, ai cu atât mai multe motive să îl achiziționezi, pentru a încuraja producerea lor, în continuare, susținând, astfel, prin aportul tău, economia națională.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *