Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Moduri de a purta cu stil bijuteriile de aur

Cum alegi și stilizezi bijuteriile pentru a te completa pe tine și garderoba ta? Și cum folosești cât mai bine colecția ta de bijuterii evitând un stil monoton? Răspunsurile nu sunt întotdeauna evidente. Vă oferim câteva sfaturi de asortare a bijuteriilor pentru a vă ajuta să aveți un look la modă. Aveți o colecție de bijuterii debordantă, plină de piese pe care le iubiți (sau ați uitat că le iubiți), dar nu profitați la maximum de ea și nici sunteți sigure de unde să începeți?

1. Creați straturi cu inele, coliere sau brățări

De ce să nu începeti cu ceva distractiv? Experimentați cu lungimi, forme, texturi și culori contrastante pentru a realiza straturi atrăgătoare cu inele, coliere, brățări și chiar în unele cazuri cercei.

Dacă stratificați coliere, atunci alegeți lungimi diferite pentru a atrage atenția spre fața dvs. Diferite forme, culori și texturi vor fi adesea un răsfăț.

Pentru brățări, puteți crea o petrecere pe brațe cu diferite piese care vor sclipi pe măsură ce vă mișcați. Inelele pot fi amestecate, asortate și purtate în tot felul de combinații interesante. Puteți chiar să experimentați purtarea mai multor stiluri de cercei dacă aveți mai mult de o pereche de piercing-uri în urechi.

Stratificarea este ușoară: pur și simplu adunați o colecție de coliere și pandantive de diferite lungimi, texturi și modele și încercați-le în diferite combinații pentru a vedea ce funcționează. Notați combinațiile care vă plac, astfel încât să vă amintiți de ele mai târziu.

2. Folosiți bijuteriile cu măsură

Știti cum este: uneori prea mult este, ei bine, prea mult.

Dacă atrageți atenția asupra feței și a decolteului dvs. cu coliere stratificate sau cu un colier statement, poate că nu aveți nevoie cu adevărat de un braț plin de brățări aur dama.

Sau dacă purtați o pereche de cercei îndrăzneți, atunci poate colierul ar putea fi mai subtil sau chiar să nu fie deloc acolo (pe de altă parte, o pereche îndrăzneață de cercei cu un colier asortat poate funcționa uneori frumos).

Dacă v-ați accesorizat cu mai multe piese, atunci luați în considerare o frază din cartea lui Coco Chanel: „Înainte de a pleca din casă, uită-te în oglindă și scoate un accesoriu”.

3. Luați în considerare cerceii

Cerceii sunt de obicei în câmpul vizual pentru oricine vorbește cu tine, așa că sunt cu adevărat importanți. Ar trebui să încercați să alegeți cercei care să vă încadreze fața și să vă complimenteze părul, culoarea ochilor și nuanța pielii.

Dacă aveți părul lung, un sfat grozav este să alegeți o culoare sau un finisaj metalic care să fie mai vizibil, în funcție de culoarea părului.

4. Nu uitați să vă schimbați cerceii

Dacă aveți găuri pentru cercei în urechi, poate fi atât de ușor să purtați aceeași pereche de cercei cu șurub săptămâni la rând. Sau poate nu îi schimbați aproape niciodată.

Dar să vă amintiți să vă schimatii cerceii este o modalitate excelentă de a adăuga stil look-ului de zi de zi. Este, de asemenea, ocazia perfectă de a oferi perechii vostre preferate de cercei o curățare bună!

Puteți modifica aspectul dvs. pur și simplu purtând zilnic o varietate mare de cercei mici cu șurub . Sau puteți adăuga puțină strălucire și mișcare cu niște cercei lungi, în funcție de ținută.

Un loc bun pentru a începe, este să căutați prin colecția dv. de bijuterii pentru a găsi ceea ce nu ați mai purtat de ceva vreme. De asemenea, puteți achiziționa noi perechi de cercei care vă atrag și vor adăuga astfel o oarecare varietate și interes colecției dvs. de bijuterii.

5. Experimentați amestecarea metalelor

Cândva, era privit ca un păcat în modă să amesteci diferite culori de metale.Dar, din fericire, nu mai este cazul, chiar și conform poliției modei: nu este nevoie să purtăm toate bijuteriile din argint, toate bijuteriile din aur sau toate bijuteriile din aur roz.

Așadar, gânditi-vă la coliere cu pandantive care contrastează cu culoarea lanțului de care sunt atașate, inele care combină diferite culori de metal sau coliere stratificate sau brățări din metale diferite pentru a adăuga un interes și culori vibrante ținutei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *