Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Meciurile turneului european de fotbal vor fi difuzate în Piața George Enescu din București

Bergenbier, sponsor principal al echipei naționale de fotbal a României, împreună cu partenerul Bazar Production, susțin difuzarea meciurilor Campionatului European, în Piața George Enescu din București.

În perioada 14 iunie – 14 iulie, suporterii Naționalei și nu numai, sunt așteptați în spațiul Fan Zone de pe Calea Victoriei (parcarea de lângă Ateneu), acolo unde vor putea să vizioneze pe un ecran gigant toate partidele de la turneul final european de fotbal.

„Suntem încântați să fim partenerii naționalei, dar și berea suporterilor. Pentru fani este o oportunitate fantastică de a se reuni, de a aplauda România și de a se bucura de atmosfera electrizantă a turneului”, a declarat Victor Teioșanu, Marketing Director Bergenbier S.A. „Îi invităm pe suporteri să sprijine România și să vizioneze meciurile cu Belgia, Ucraina și Slovacia pentru că, așa cum știm deja, când e zi de Națională, e zi de Bergenbier”, a completat acesta.

Fan Zone-ul de pe Calea Victoriei (lângă Ateneul Român) va fi deschis în fiecare zi pe perioada turnerului final, iar intrarea este liberă, în limita a 2000 de locuri.

„Ne angajăm să îmbunătățim experiența fotbalistică pentru fanii noștri. Sperăm ca timp de o lună, în Piața George Enescu, să unim suporterii în pasiunea lor pentru fotbal și să sărbătorim împreună jocul pe care îl iubim cu toții. Sperăm că și Echipa Națională a României o să facă un turneu de poveste!”, a adăugat Bogdan Jianu, Senior Brand Manager Bergenbier.

Timp de o lună în Fan Zone-ul din Piața George Enescu din București, suporterii Naționalei vor avea parte de multe surprize, concursuri și bere consumată în mod responsabil.

Despre Bergenbier S.A.

Parte a grupului Molson Coors Beverages Company Central & Eastern Europe, compania Bergenbier S.A. a fost fondata in 1994, iar cea mai importanta marca din portofoliul sau, Bergenbier, a fost lansata un an mai tarziu. Astazi, Bergenbier S.A. este in top trei companii producatoare de bere din Romania, avand o fabrica moderna la Ploiesti si o retea performanta de distributie nationala. Bergenbier S.A. acorda o atentie sporita impactului pe care il are in comunitate si asupra mediului. Portofoliul companiei cuprinde marci care acopera toate segmentele pietei. Pe langa berile produse la Ploiesti – Bergenbier, Caraiman, Fresh, Staropramen, Staropramen Unfiltered, Stella Artois, Beck’s, Noroc, Löwenbräu – compania importa si distribuie in exclusivitate specialitatile pragheze Staropramen Dark, berile de abatie belgiene Leffe si Hoegaarden, berea americana Miller Genuine Draft, cea mai iubita bere mexicana, Corona, precum si berea alba germana nefiltrata Frazinskaner. De asemenea, compania are in portofoliu si variantele 0.0% alcool pentru Stella Artois si Staropramen.

Despre Molson Coors

De peste doua secole, Molson Coors fabrica bauturi care aduc oamenii impreuna pentru a se bucura de toate momentele vietii. De la Coors Light, Miller Lite, Molson Canadian, Carling si Staropramen la Coors Banquet, Blue Moon Belgian White, Saint Archer Gold, Leinenkugel’s Summer Shandy, Creemore Springs si multe altele, Molson Coors produce unele dintre cele mai indragite si emblematice marci de bere realizate vreodata. In timp ce istoria companiei este inradacinata in bere, Molson Coors ofera un portofoliu modern care se extinde dincolo de industria berii cu cocktail-uri carbonatate, cafea, vin, kombucha, cidru si multe altele. Molson Coors Beverage Company este o companie cotata la bursa, care opereaza prin Molson Coors America de Nord si Molson Coors Europe si este tranzactionata la New York si la bursa canadiana (TAP). Angajamentul companiei de a ridica standardele industriei si de a lasa o amprenta pozitiva asupra angajatilor, consumatorilor, comunitatilor si mediului se reflecta in Our Beer Print si in obiectivele de sustenabilitate 2025. Pentru a afla mai multe despre Molson Coors Beverage Company, vizitati molsoncoors.com sau pe Twitter @MolsonCoors.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *