Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Materiale promotionale: intrebari si raspunsuri

Furnizarea de rechizite de birou clientilor este un obicei pentru multe companii si asociatii. Fie ca este vorba de caiete, carnetele sau calendare, aceste consumabile sunt folosite pentru a face oamenii fericiti, pentru a va multumi si pentru a se deosebi de concurenta. Dar, mai presus de toate, acestea permit sa ancoreze mai bine un brand in mintea potentialilor si a clientilor. Intr-adevar, aceste materiale promotionale vor ramane intotdeauna de vazut, gata de utilizare. De fapt, personalizarea rechizitelor de birou cu logo-ul dumneavoastra va va permite sa va raspanditi marca pe tot parcursul anului.

Cand si de ce sa oferim calendare publicitare?

Calendarul este intotdeauna o sursa de birou foarte utila, astfel incat oferirea unui calendar personalizat va fi foarte apreciata. In plus, va permite clientilor sa va pastreze datele de contact disponibile, in timp ce ii va face pe oameni sa vorbeasca despre dumneavoastra pe tot parcursul anului. Calendarele sunt distribuite in general fie la inceputul lunii septembrie (pentru inceputul anului scolar sau companie), fie spre sfarsitul lunii decembrie (pentru noul an). Pentru a asigura imprimarea si receptia impecabile, planificati-va campania de comunicare cu una sau doua luni inainte de distribuirea respectiva.

Ce materiale promotionale de birou ar trebui sa ofer?

Ganditi-va util si practic pentru toata lumea: caiete, carnetele si alte calendare sunt rechizite de birou care sunt intotdeauna distractive, indiferent de activitate, mediul profesional sau asociativ. Pentru clientii sau membrii care stau toata ziua la birou, suportul de birou, mingea anti stres vor combina afacerea cu placerea, oferindu-va in acelasi timp vizibilitate maxima pe termen lung.

Cand ar trebui sa oferiti rechizite de birou?

Distributia de rechizite de birou sau materiale promotionale este adesea asociata cu o campanie de marketing, cum ar fi lansarea de noi produse, inaugurarea de noi sedii, aniversarea companiei, zile de deschidere, pentru a multumi unei echipe pentru un proiect realizat. Acestea vor servi atat ca multumire drept cadouri suvenir gata pentru a fi folosite oriunde pentru a va face publicitate.

De ce si cum sa multumim partenerilor?

Distributia de articole de papetarie, cum ar fi jurnale, calendare, reprezinta un adevarat impuls pentru anumiti parteneri, cum ar fi microintreprinderile, societatile cooperatiste si participative, care au un flux de numerar redus. Materialele de birou pot ajunge, de asemenea, la un public mai mare atunci cand sunt distribuite si vizibile pe biroul partenerilor dumneavoastra. In plus, daca materialele de birou sunt vectori de publicitate, ele pot contine si informatii importante (numar de urgenta si sarbatori pe calendare, notificari legale pe hartie cu antet etc.).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *