Cluj News

Stiri online din Cluj

Manichiura perfectă în funcție de eveniment

După cum v-a obișnuit, Bio Sculpture vă vine în ajutor cu câteva idei pe care să le puneți în practică, atunci când vine vorba despre manichiura dumnevoastră. Fie că folosiți oja semipermanenta bio sau gel semipermanent, ținând cont te câteva tendințe, veți reuși să vă creați manichiura potrivită în funcție de evenimentul la care urmează să participați.

Cum să ne facem unghiile când mergem la un eveniment? Această întrebare a dat multe bătăi de cap doamnlor și domnișoarelor de-a lungul timpului. Atunci când alegem modelul pentru unghii trebuie să ținem cont de mai multe aspecte: contextul, machiajul, coafura, ținuta, dar și anotimpul în care ne aflăm.

Modelele de unghii clasice sunt potrivite pentru evenimentele office. Dacă evenimentul are loc seara și este unul elegant sau un dineu, modelele simple de unghii scurte sunt cele mai potrivite. Unghiile french sau în culori monocrome se potrivesc mănușă acestui tip de eveniment.

Unghii cu oja semipermanenta Bio Sculpture sau manichiură cu gel Bio Sculpture la un eveniment special?

Pare să fie o idee tentantă. Atât unghiile cu gel, cât și cele semi-permanente sunt la modă și le putem accesoriza cu cristale și paiete. Putem să încercăm și unghiile 3D care sunt ideale pentru un eveniment monden.

Pentru un eveniment de zi casual, în ceea ce pivește culorile, sunt preferate nuanțele de verde și albastru. Însă, dacă sunteți o fire îndrazneață și care are încredere în propria persoană, alegeți culori țipătoare.

Dacă evenimentul de zi este elegant, liniștit, mergeți pe culorile care denotă același lucru: roz pal, nude, alb.

Sunt foarte multe tipuri de forme, culori și tipuri de accesorii care vor face ca look-ul nostru să fie perfect în funcție de evenimentul la care participăm.

Dacă suntem invitate la o nuntă, manichiura trebuie să fie una diafană, simplă. Vorbim în acest caz, de un tip de unghie pătrată sau una rotundă, decorată cu glitter sau perfect albă, care să ne completeze perfect stilul.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *