Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Mai multă acțiune și adrenalină de Crăciun, la Filmcafe

Taximetriști cu piciorul lipit de accelerație, vârcolaci la vârsta schimbărilor și un joc amuzant de-a hoții și polițiștii sunt oferta de divertisment ideală pentru Ajun și Crăciun!

Sâmbătă, 24 decembrie, de la ora 20:10 Filmcafe difuzează „Taxi”, primul film din seria franțuzească de renume, plină de hohote de râs și cai putere – dar și o Marion Cotillard aflată la începutul carierei ei glorioase! Daniel (Samy Naceri) a făcut recent trecerea de la livrat pizza la meseria de taximetrist și îi place cam mult să apese pedala de accelerație. Viața îi ia o turnură neașteptată atunci când face cunoștință cu Emilien (Frédéric Diefenthal), un polițist care încearcă să prindă o bandă de jefuitori de bănci. Problema lui Emilien e că nu reușește să-și ia carnetul și hoții pe care-i urmărește se deplasează extrem de rapid în bolizii lor. Emilien îi propune un târg lui Daniel: îl lasă să-și păstreze carnetul după ce a fost prins cu o viteză mult prea mare pe șosea, dacă-l conduce pe polițist și-l ajută la anchetă.

Filmul minează mult umor din conflictul între doi bărbați diferiți și din ancheta care ajunge până la urmă să includă multe ajutoare – mama lui Emilien, diverși „băieți cu pizza”, iubita lui Daniel, Lilly (Marion Cotillard) și Pétra, șefa sexy a lui Emilien de la secție.

Imediat după „Taxi”, de la ora 22:00 urmează filmul despre vârcolaci „Lupii”. Eroul principal al filmului este Cayden Richards (Lucas Till), un adolescent care și-a trăit viața de până acum cu multă fericire și siguranță: este căpitanul echipei de fotbal a școlii, are cele mai bune note și cea mai frumoasă prietenă. Cu toate astea, norocul se poate schimba cât ai clipi, într-o singură noapte, în care părinții îi sunt omorâți cu sălbăticie.

La puțin timp după asta, Cayden constată terifiat că începe să se transforme într-un lup. El intră în panică și fuge din orașul în care și-a trăit viața, decis să afle ce i se întâmplă. Ajunge astfel într-un orășel ciudat, izolat, numit Lupine Ridge, acolo unde două clanuri de lupi sunt pe picior de război. Unul este condus de către Connor (Jason Momoa), masculul afla al haitei sălbatice, iar celălalt de un bătrân fermier, determinat să-i protejeze cu orice preț pe oamenii din Lupine Ridge.

A doua zi, duminică, 25 decembrie, de la ora 20:10, e timpul pentru „Detectiv fără voie”, o comedie despre un hoț care se inflitrează „sub acoperire” într-o secție de poliție. Hoțul de bijuterii Miles Logan (Martin Lawrence) vrea să recupereze un diamant pe care-l furase printr-o acțiune spectaculoasă și apoi să dispară pentru o vreme. Dar atunci când pozează drept polițist, Miles se alege cu reputația de cel mai curajos, dur și simpatic ofițer și ar putea să fie și promovat! Din distribuție fac parte și Luke Wilson și Octavia Spencer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *