Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Lapte praf HIPP – Tipuri si valori nutritionale

Laptele pentru sugari HiPP 1 Organic Combiotic este potrivit pentru utilizare inca din prima zi de nastere, ca unica sursa de hrana sau ca supliment pentru alaptare. Satisface nevoile nutritionale specifice ale nou-nascutului in cazurile in care acestia nu pot fi alaptati. Acest tip de lapte praf HIPP Organic Combiotic ofera combinatia potrivita de nutrienti. 

Contine toate ingredientele esentiale necesare pentru a asigura dezvoltarea si cresterea sanatoasa a copilului. HiPP 1 Organic Combiotic este un lapte praf usor de digerat si foarte satios, facut din lapte bio valoros si ingrediente organice.

Lapte praf HIPP 2 Organic Combiotic

Lapte praf HIPP 2 Organic Combiotic este un lapte organic, care este potrivit pentru a satisface nevoile nutritionale specifice ale sugarilor peste 6 luni. Poate fi oferit dupa alaptare, urmat de orice alta formula pentru sugari. 

Laptele praf HiPP 2 Organic Combiotic contine: L. fermentum – culturi naturale de acid lactic, izolate initial din laptele matern Vitaminele A, C si D – pentru sistemul imunitar Acizi grasi Omega-3 (DHA) – pentru dezvoltarea vederii Omega-3 acizi grasi (ALA) – pentru dezvoltarea creierului si a tesutului nervos GOS (galacto-oligozaharide) – fibre alimentare importante din lactoza.

Lapte praf Hipp 4 Junior

Laptele combiotic HiPP HiPP 4 Junior este potrivit pentru utilizare de catre copiii cu varsta peste 2 ani, ca bautura la micul dejun, la culcare sau pur si simplu intre mese. HiPP 4 Junior Combiotic are culturi naturale de acid lactic care fac laptele bland pentru stomacul bebelusului. 

In plus, contine GOS (lactoza galactooligozaharide) si ofera toate vitaminele si mineralele importante. HiPP 4 Junior Combiotic contine Vitamina D – contribuie la dezvoltarea normala a oaselor si a dintilor. Calciul este necesar pentru cresterea si dezvoltarea oaselor normale, iar vitamina C  contribuie la sanatatea bebelusilor.

Lapte praf HIPP Bio 1

Laptele pentru sugari HiPP BIO 1 este potrivit pentru utilizare inca din prima zi de nastere, ca unica sursa de hrana sau ca supliment al alaptarii. Satisface nevoile nutritionale specifice ale nou-nascutului, in cazurile in care acesta nu poate fi alaptat. Laptele ofera combinatia potrivita de nutrienti si contine toate ingredientele esentiale necesare pentru a asigura dezvoltarea si cresterea sanatoasa a copilului. HiPP BIO 1 este un lapte praf usor de digerat si bine satios, realizat din lapte bio valoros si ingrediente organice.

Lapte praf HIPP 1 Combiotic

HiPP 1 Combiotic este un lapte praf pentru sugari, potrivit pentru consum din momentul nasterii, ca unica sursa de hrana sau ca supliment al alaptarii. Este realizat din materii prime organice atent selectate si o combinatie unica de ingrediente valoroase, inspirate din natura. HiPP 1 Combiotic se potriveste bine abdomenului bebelusului si nevoilor sale nutritionale specifice.

Lapte praf HIPP 2 Combiotic

HIPP 2 Combiotic este un lapte praf organic care este potrivit pentru a satisface doar nevoile nutritionale specifice ale sugarilor peste 6 luni. Poate fi oferit dupa alaptare, urmat de orice alta formula pentru sugari.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *