Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

La SYNLAB gasesti laborator pentru analize in orice oras din tara!

Efectuarea investigatiilor in mod periodic pentru aflarea starii de sanatate reprezinta principala etapa in acest proces, dar si cea mai buna si eficienta. Aceasta este importanta pentru ca ne ajuta sa prevenim si nu sa tratam. Daca descoperim anumite nereguli in momentul in care ne prezentam la un laborator pentru analize in care specialistii ne recolteaza probe de sange, exista mai multe sanse de a trata afectiunea si nu de a se agrava.

Cauti un laborator pentru analize in apropierea ta?

laborator analize

Avem multe obiceiuri pe care le putem adopta, insa efectuarea investigatiilor intr-un laborator pentru analize in mod periodic reprezinta acel obicei care ne poate salva viata. Acestea sunt un bun indicator al afectiunilor si per total al starii de sanatate. Am pregatit cateva recomandari pe care sa le ai in vedere inainte de a-ti efectua urmatoarele examinari.

Medicul de familie sau medicul specialist sunt cei care pot face recomandari pentru investigatiile necesare in vederea aflarii unui diagnostic. Fie ca vorbim despre seturile de rutina sau de cele specifice pentru o anumita zona sau afectiune, in cadrul centrelor de recolatre Synlab poti efectua toate testele necesare. Astfel, in functe de profilul personal al fiecarui pacient, se va recomanda un anumit tratament personalizat. Dupa efectuarea acestora, vei avea nevoie sa te prezinti in cabinetul medicului specialist pentru a citi impreuna cu acesta rezultatele exminarilor.

Prezinti simptome neobisnuite?

Fie ca este vorba de cresterea in greutate, dureri de cap, oboseala accentuata sau alte simptome care nu iti dau pace, efectuarea unor investigatii intr-un laborator pentru analize este recomandata pentru a exclude orice varianta de afectiune. Acestea vor determina care este cauza si care este cel mai bun tratament corespunzator.

Pregatirea este, de asemenea, un pas important deorece poate infleunta in mod semnificativ rezultatele examinarii. Daca nu vei respecta indicatiile, parametrii pot fi modificati si investigatiile repetate din nou. Cateva dintre recomandarile pe care medicii le dau pacientilor inainte de efectuarea testelor sunt urmatoarele: sa nu manance cu cel putin 8-12 ore inainte si nici sa nu bea susucuri sau alte bauturi si lichide, intrucat atat mancarea, cat si bautura pot contine nutrienti si proteine care vor produce modificari in sange.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *