Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Iti este teama ca ai telefonul ascultat? Iata ce trebuie sa faci!

Confidentialitatea este modalitatea prin care oamenii pot hotari cine are si cine nu are acces la informatii cu privire la anumite aspecte din viata lor, la activitatile cotidiene etc. In momentul in care confidentialitatea nu este respectata, acesti oameni se confrunta cu o incalcare masiva a drepturilor, intimitatii si chiar libertatii. Toata lumea trebuie sa isi poata proteja imaginea. Din acest motiv, orice suspiciune a faptului ca telefonul este ascultat trebuie sa fie confirmata sau infirmata cu ajutorul unui detector de camere.

Cum se poate depista prezenta unor microfoane sau camere spion?

Persoanele care suspecteaza ca telefonul le este ascultat si ca nu mai pot avea intimitate in convorbiri, trebuie sa afle daca sunt sigur sau nu victima unor acte de spionaj. Metoda care se dovedeste a fi cea mai eficienta consta in folosirea unui detector camere, care trebuie sa fie activat in apropierea telefonului. Acesta are capacitatea de a verifica frecventa atat a telefonului, cat si a posibilului microfon, semnaland imediat daca detecteaza ceva suspect. 

In cazul in care suspiciunile au fost confirmate, este neaparata nevoie ca persoana in cauza sa raporteze fapta la politie, pentru ca este o activitate ilegala, care trebuie sa fie pedepsita ca atare. De asemenea, odata ce dispozitivul de urmarire a fost identificat, este recomandat sa se verifice si alte locuri din casa sau alte obiecte in care pot exista in continuare aparate de spionaj. Astfel, trebuie sa se acorde atentie la celelalte aparate electronice, la elementele de decor, detectorul de fum, lustre, biblioteca etc. 

Detectorul de camere este, asadar, mijlocul prin care o persoana isi poate recapata linistea, dupa ce verifica atent locul in care se afla. Acesta nu trebuie sa lipseasca sub nicio forma nici in excursii, pentru ca exista o multime de oameni rau intentionati care planteaza microfoane sau camere ascunse in unitatile de cazare. 

Cum poate sa fie folosit un detector de camere?

Din fericire, astfel de produse nu sunt dificil de folosit, fiind concepute pentru publicul larg. Instructiunile de utilizare se afla in cutia fiecarui dispozitiv de identificare a aparatelor de spionaj. Este foarte important ca fiecare pas de folosire sa fie respectat cu precizie, pentru ca detectorul sa fie folosit la capacitate maxima si sa obtina un rezultat corect.

In concluzie, detectorul de camere a inceput sa se numere printre cele mai frecvente cumparaturi ale oamenilor, pentru ca acestia sa aiba certitudinea ca nimeni nu le incalca intimitatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *