Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Intrarom aniverseaza 30 de ani de activitate pe piața IT&C

Intrarom, filiala românească a Intracom Telecom, anunța cu mândrie aniversarea a trei decenii de activitate. De la înființarea sa, în noiembrie 1993, Intrarom a fost unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții IT&C din România. Facilitatile sale se întind pe o suprafață totală de 33.000 de metri pătrați, incluzând 2 zone de producție si este astăzi singurul producător de sisteme radio pentru Intracom Telecom din Grecia, deservind clienții grupului din 70 de țări din întreaga lume.

Încă de la constituire, Intrarom a contribuit cu succes la modernizarea și digitalizarea rețelei naționale de telecomunicații din România. În plus, a investit strategic peste 30 de milioane de euro în dezvoltarea infrastructurii sale complexe de înaltă tehnologie, necesară pentru a produce sisteme de telecomunicații de ultimă generație.

Investițiile companiei, precum și angajamentul și munca asiduă a întregii echipe de producție au permis companiei să atingă obiective ambițioase și competitive, în ciuda unor dificultăți importante, cum ar fi pandemia și criza lanturilor de aprovizionare. Pentru viitor, Intrarom își propune să răspundă în continuare celor mai actuale cerinte de soluții tehnologice inovatoare pentru a oferi clienților sai experiențe excelente, continuând în același timp să ofere liniile sale moderne de sisteme de telecomunicații wireless de tip enterprise, soluții IT la cheie, soluții de customer experience și implementare de infrastructuri IT&C care se adresează unor industrii precum cea bancară, a utilitatilor, telecomunicatiilor, instituțiilor din sistemul de ordine si siguranta publica și sectorului public.

George Roussos, CEO al Intrarom, a declarat: „Suntem mândri de cei 30 de ani de excelență continuă și creștere remarcabilă și suntem hotărâți să continuăm să contribuim la progresul Intrarom prin valorificarea experienței vaste a Grupului Intracom Telecom în implementarea proiectelor de anvergură. Vom continua să adoptăm tehnologii noi și să fim la curent cu tendințele pentru a oferi servicii superioare partenerilor și clienților noștri.”

Comunicat de presă furnizat și asumat de:

Magda Mischie
Marketing & Communications Manager – Intrarom.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *