Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Intra aici sa aflii mai multe despre platbanda de la Marola.RO

Informatii despre Platbanda

In timp ce in cele mai multe cazuri, panourile plate sunt utilizate pe scara larga in industrie, pot fi utilizate si in cladiri private. In aceasta structura, este folosit ca materie prima pentru fabricarea metalelor. Are la baza otel si se poate realiza prin laminare la cald sau la rece.

Cele doua programe dau rezultate diferite. De exemplu, laminarea la cald va produce platbanda cu marginile rotunjite, in timp ce in cazul laminarii la rece, rezultatul va fi un material de constructie cu marginile perfect drepte. Aceste doua tipuri de placi vor fi folosite in diferite proiecte, atat in ​​constructii, cat si in proiecte in care precizia este foarte importanta. Se poate concluziona ca acest material este de foarte buna calitate si are o gama larga de utilizari.

De ce sa alegi o platbanda de la marola.ro?

platbanda

In functie de necesitatile proiectului dumneavoastra, placile sunt un material foarte util pentru a garanta succesul proiectului. Motivele pentru care ati putea alege o platbanda aici includ:

Ca material dur, nu este usor afectat de factori externi. In acest fel, va puteti asigura ca proiectul dumneavoastra este mai putin probabil sa sufere modificari de calitate.

Fiind un material versatil, poate fi taiat si gaurit.

Platbanda laminata la rece este mai recomandata daca proiectul dumneavoastra necesita precizie.

Despre obtinere

  • In cazul laminarii la cald, efectul de recristalizare al otelului se realizeaza usor datorita temperaturii foarte ridicate. Asadar, in caz ca nu stiai, otelul este materia prima din care sunt realizate materialele propriu-zise. Cea mai cunoscuta caracteristica a acestui proces implica doar temperaturi ridicate. Prin urmare, este posibil sa se ajunga la un nivel in care otelul poate pierde considerabil din greutate din cauza duritatii sale, ceea ce va duce implicit la alungire;
  • Pe de alta parte, o alta diferenta constatata in procesul de obtinere a otelului plat, laminarea la rece inseamna ca materialul devine mai dur. Din acest motiv, alungirea materialului va fi mult mai mare decat in ​​cazul laminarii la cald. De fapt, va fi usor de observat, inclusiv reducerea grosimii materialului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *