Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Inovație și accesibilitate în era digitală a publicațiilor: Revistele din grupul ARTPRINT S.A., Divizia Publishing, disponibile acum și în format digital

Începând din luna aprilie, ARTPRINT S.A., Divizia Publishing oferă cititorilor posibilitatea de a achiziționa revistele din portofoliu și în format digital. Cu o abordare orientată și spre digitalizare, ARTPRINT S.A., Divizia Publishing a reușit să ofere, ca alternativă la modul tradițional de consum al revistelor, opțiunea de descărcare în format PDF a acestora, adresându-se nevoilor contemporane ale cititorilor printr-un acces mai simplu și mai rapid la publicațiile preferate.

Fiecare apariție a revistelor locale cu istorie: #Femeia, #Femeia de azi, #Casa și Grădina, #Sănătatea de Azi, #Practic în Bucătărie, alături de Good Food și BBC Top Gear, cele două reviste prestigioase, cu licență internațională, va fi disponibilă cititorilor din întreaga lume și în format digital pe site-ul publisol.ro.

„ARTPRINT S.A, Divizia Publishing pune la dispoziția cititorilor o varietate de publicații în format electronic, care pot fi accesate cu ușurință de pe orice dispozitiv conectat la internet. Aceasta facilitează cititorilor accesul la informație, astfel că vor putea să răsfoiască paginile revistelor preferate de oriunde s-ar afla. Toate revistele din portofoliul ARTPRINT sunt disponibile pe site-ul publisol.ro, o platformă ușor de navigat, care oferă acces instant la o colecție vastă de publicații și cărți. Platforma este optimizată pentru a asigura o experiență de citire plăcută și eficientă, indiferent de dispozitivul folosit. Înregistrarea pe site este simplă și oferă cititorilor posibilitatea de a primi notificări despre ultimele ediții și actualizări, asigurând astfel că fanii nu pierd nicio apariție nouă.” – Cezar Răsuceanu- Manager și fondator ARTPRINT.

Adoptarea modelului digital de către ARTPRINT S.A, Divizia Publishing reflectă o schimbare semnificativă în industria de publishing, unde cererea pentru conținut digital este în continuă creștere. Această decizie a avut la bază nu numai extinderea bazei de cititori, ci și adaptarea continuă la schimbările din comportamentul consumatorilor de media. Prin platforma publisol.ro, ART Print reușește să mențină pasul cu nevoile actuale ale cititorilor, contribuind totodată la evoluția digitală a industriei de publishing.

Tot la începutul acestui an, au fost relansate și cele patru website-uri din portofoliu: www.revista-femeia.ro, www.revista-casasigradina.ro, www.e-cuisine.ro, și www.sănătatea-de-azi.ro, care oferă cititorilor experiențe captivante și informații de calitate.

Prin toate revistele pe suport tipărit și platformele online, ARTPRINT S.A, Divizia Publishing continuă să se extindă, adăugând conținut divers și informativ, pentru a satisface nevoile variate ale cititorilor. Prin diversitatea conținutului, aceste platforme continuă să rămână în topul publicațiilor de încredere pentru cititorii pasionați de lifestyle, design, gastronomie și sănătate.

Despre ARTPRINT

Înființată în anul 1990, ARTPRINT este prima tipografie românească cu capital 100% privat. În cei peste 30 de ani de activitate, ARTPRINT S.A. s-a impus pe piața tipografică prin profesionalismul său în relațiile cu clienții naționali și internaționali, consolidandu-și o poziție de lider prin investițiile perpetue în retehnologizare și în modernizarea sistemelor sale operaționale, precum și prin calitatea incontestabilă a produselor sale tipărite. Pentru mai multe informații, vizitați artprint.ro.

ARTPRINT S.A, Divizia Publishing oferă iubitorilor de conținut de calitate din România, reviste cu tradiție, precum: BBC Good Food, BBC TopGear, Femeia, Casa și Grădina, Practic în Bucătărie, Sănătatea de Azi și Femeia de azi și un grup de patru website-uri (revista-femeia.ro, revista-casasigradina.ro, e-cuisine.ro și sănătatea-de-azi.ro) dedicat sfaturilor utile și inspirației în casele și în viețile cititorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *