Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Începe vacanța plină de distracție, numai la JimJam

În luna iunie, la JimJam vine vacanța plină de surprize și desene animate distractive!

În fiecare zi din luna iunie, JimJam îi învață pe micuții telespectatori, totul despre minunatele pisicuțe, cu Jess, în scurte episoade de câte 2 minute! Cum comunică pisicile? Cum pot vâna? Ce simț special au ele? Răspunsurile la aceste întrebări și multe altele, se vor afla în cadrul blocului tematic special, difuzat zilnic pe JimJam. Să ghicim cu Jess este emisiunea care le va deschide copiilor apetitul pentru cunoaștere și îi va apropia mai mult de lumea excepțională a animalelor.

Mai mult, în fiecare weekend, JimJam strânge întreaga familie în fața micului ecran, prezentând, de la ora 11:00 și 18:00, filme de cinema cu locomotiva preferată a tuturor, Thomas! Thomas, locomotiva cu aburi intră în noi încurcături. În insula Sodor, unde traiesc niste locomotive cu personalitate umana, viata nu e nicioadata plictisitoare. Locomotivele muncesc, leaga prietenii si au parte de multe aventuri palpitante. Urmareste-i pe Thomas si prietenii sai, Diesel, James, Gordon si Emily!

Thomas și prietenii săi – cu toată viteza înainte, difuzat de JimJam pe 27 iunie, de la ora 11:00, este animația plină de aventură, în care Thomas, locomotiva cu aburi și prietenii săi se bucură de vară e insula Sodor.

Thomas și prietenii săi – Aventură pe insula Ceții, difuzat sâmbătă, 27 iunie, de la ora 18:00, îl aduce alături pe Thomas de întreaga lui gașcă de prieteni, printre care Gordon și Emily!

Thomas şi prietenii săi – povestea celor curajoşi, difuzat pe 28 iunie, de la ora 11:00 și 18:00. Thomas lucrează la cariera de argilă când se apropie o furtună şi ploua destabilizează stâncile. Are parte de aventuri palpitante, dar în final învață o lecție prețioasă despre prietenie.

Thomas şi prietenii săi: Misterul de pe Muntele Albastru, difuzat de Jim Jam în data de 21 iunie, de la 18:00. Când câteva locomotive dau de probleme în munți, Thomas e trimis să le ajute. În toiul mișcărilor, descoperă o micuță locomotivă care încearcă să se ascundă. De aici începe aventura.

Thomas şi prietenii săi: Croindu-şi drum spre destinaţii minunate, va fi la JimJam, pe 21 iunie, de la ora 11:00.Toată lumea se pregătește de cea mai mare sărbătoare pe Sodor. În toiul pregătirilor, Thomas descoperă un oraș părăsit și de acolo începe marea aventură.

Thomas şi prietenii săi: Ziua locomotivelor Diesel, din 20 iunie, de la ora 11:00.Thomas și cel mai bun prieten al său, Percy, încearcă să ajute la stingerea unui incendiu, până când sosește Belle ca să salveze situația.

Thomas şi prietenii săi – Legenda comorii pierdute – 20 iunie, ora 18:00. În cea mai îndrăzneaţă aventură de până acum, noi surprize îi aşteaptă pe locomotiva Thomas şi prietenii săi. Thomas descoperă o veche navă a piraţilor şi caută cu disperare comoara pierdută a insulei Sodor. Când goana după comoară tulbură ape.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *