Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Incearca si tu gama de tuburi Led de la Electric-Concept

Sistemele de iluminat precum sunt si aceste tuburi LED reprezinta fascicule de lumina naturala care provin de la tuburi fluorescente sau datorita tehnologiilor cunoscute (luminile de neon) la un alt sistem, acestea fiind mult mai eficiente, mai durabile si mai  rezistente. Aceasta noua tehnologie este mult mai indragita si mai utilizata in prezent datorita caracterisiticlor pe care le ofera si pe care le-am prezentat si noi in urmatoarele randuri.

Bucura-te de niste avantaje multiple cu niste tuburi Led

tuburi led

Dupa cum probabil ai auzit si tu, tot mai multi consumatori apeleaza la acest nou sistem de iluminat, intrucat treptat acestea cele cu halogen sau cu lampi fluorescente compacte vor fi inlocuite treptat datorita avantajelor moderne pe care le ofera.  Aceasta tehnologie este atat de utilizata intrucat combina toate nevoile clientilor, precum eficienta, siguranta in casa si economia. Mai mult, lumina pe care o emit aceste tuburi LED este mult mai naturala.

Forma pe care o au este una unica, foarte asemanatoare cu un neon clasic, avand proprietati unice. Instalarea si utilizarea acestor tuburi LED se aseamana cu a celor clasice, insa caracteristicile sunt mult mai beneficie si mai eficiente.

Care sunt principalele avantaje oferite?

Electric-Concept este un magazin online de iluminat cu sisteme de iluminat care iti pune la dispozitie cele mai calitative produse la cele mai bune preturi din tot mediul online! Poti alege dintr-o gama diversa de becuri, proiectoare, plafoniere, panouri, lustre si multe altele. Pentru comenzi, poti suna la numarul de telefon: 0747081413.

Astfel, daca vrei nsite produse care consuma mult mai putina energie electrica, alege acestr produse intrucat te vor ajuta sa economisesti o multime de bani la factura de energie electrica. In al doilea rand, in comparatie cu vechile lumini pe baza de neon, acestea au o durata de viata mai lunga si in conditii mai bune, in special cicluri de comutare mult mai lungi.

In plus fata de cele de mai sus, aceste tuburi LED sunt considerate a fi niste produse foarte ecologice, intrucat nu emit ultraviolete, infrarosii si nici mercur daunatoare pentru mediul inconjurator.

In cele din urma, avand in vedere ca durata de viata pe care o odera depaseste 60.000 de ore, adica de pana la 10 ori mai mare decat cea a clasicului neon, poate reduce foarte mult timpul de inlocuire a luminilor si te va ajuta sa economisesti bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *