Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Incaltamintea potrivita pentru toamna lui 2020

Toamna a inceput deja si usor, usor si-a intrat in drepturi. Teperaturile de afara se resimt si obliga femeile sa-si schimbe deja hainele si colectia de incaltaminte dama. Pielea intoarsa si culorile puternice, dar si cele care dau o nota glam unei tinute, precum argintiul si auriul, continua sa fie in tendinte toamna aceasta.

De asemenea, se poarta tot ceea ce te face sa te simti bine, confortul picioarelor fiind pus pe primul plan in acest sezon. Incaltaminte femei este o categorie de interes pentru toate reprezentantele sexului frumos. Citeste acest articol si afla ce sa porti in materie de incaltaminte dama toamna aceasta.

Pantofi sport

Dupa cum spuneam, in acest sezon e la moda comoditatea. Pantofii trebuie sa fie confortabili, sa nu iti simti picioarele grele dupa o zi intreaga de alergat de colo-colo. Pentru asta, pantofii sport vor face in continuare furori. Cei tip slip on sunt mai degraba potriviti pentru tinute casual de weekend, in vreme ce pantofii sport din piele intoarsa si cu insertii de material textil vor face casa buna cu vestimentatia de birou.

Cizme lungi

La categoria cizme dama tine cont ca se poarta foarte mult cele pana la genunchi si chiar peste. Sunt elegante si merg de minune atat cu o fusta midi, care sa lase doar putin la vedere piciorul, dar si cu una lunga, cu un slit lateral adanc. Daca optezi pentru un model de cizme statement, da-le ocazia sa straluceasca printr-o vestimentatie foarte subtila, in nuante nude.

Ghete cu catarame

Unul dintre cele mai indragite modele de ghete de-a lungul timpului este cel cu barete si catarame mari. Vestea buna este ca in toamna lui 2020 si cel putin inca un sezon de acum in colo aceste ghete vor fi in tendinte. Culoarea cu care vei reusi sa le asortezi la o multime de tinute este negru sau maro cognac. Le poti purta la fuste lungi si vaporoase, spre exemplu, facand usoara tranzitia catre incaltamintea masiva de iarna.

Nu uita ca pentru a te simti frumoasa si bine in pielea ta, indiferent de ceea ce imbraci sau porti, alege intotdeauna piese care ti se potrivesc personalitatii tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *