Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Imprumuturi sigure si rapide la amanet auto

Ai nevoie de numerar rapid? Poate ca ai avut o cheltuiala medicala neasteptata sau vrei sa pleci intr-o vacanta binemeritata? Daca ai o masina si esti dispus sa o amanetezi, atunci problema este rezolvata. Amanet Brasov iti ofera imprumut in schimbul unui autovehicul indiferent de anul de fabricatie a acestuia.

Procesul este simplu si rapid. Acesta poate fi procesat in doar cateva minute. Daca detii vehiculul si ai toate actele in regula pe el, agentia de amanet Braila si agentia de amanet Ploiesti sunt gata sa iti ofere imprumutul.

Ceea ce trebuie sa faci este sa oferi masina spre evaluare si expertii iti vor anunta suma pe care sunt dispusi sa ti-o ofere. Nimic mai simplu!

De ce sa alegi procedura de amanetare auto?

  1. Este un proces simplu
  2. Primesti o aprobare rapida
  3. Fara isotricul creditarilor anterioare si alte birocratii inutile
  4. Comision mic
  5. Accesibil oricarui detinator de autoturism

Avand in vedere ca nu exista limita a anului de fabricatie agentiile de amanet auto  incearca sa fie cat mai aproape de nevoile tale si sa iti ofere suma maxima.

Ce comision va trebui sa platesc agentiei de amanet?

Pentru sumele mai mici de 10.000 lei vei plati un comision de 0.39 %, iar pentru sumele mai mari de 10.000 lei comisionul este negociabil.

Imprumuturile auto de amanet sunt rapide si te pot ajuta in momentele dificile.

Cu totii stim ca obtinerea unui imprumut bancar poate dura mult timp, iar procesul este complicat si anevoios. Un imprumut prin metoda amanetarii este rapid si sigur. Masina iti va fi pusa sub supraveghere video 24 din 24 ore, iar dupa rambursarea imprumutului o vei primi in aceeasi stare in care ai lasat-o.

O ultima intrebare care ne framanta este: „ce se va intampla cu vehiculul meu daca nu reusesc sa intorc imprumutul la termenul cuvenit?

Agentiile de amanet vin in intampinarea clientilor acordand zile de gratie. In caz contrar, vei putea achita imprumutul prin vanzarea autoturismului carte persoane terte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *