Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Idei originale de cadouri pentru barbati

Cand vine vorba despre alegerea cadoului potrivt pentru un barbat, de regula, apar tot felul de intrebari si dileme: ce cadou sa alegem astfel incat sa se potriveasca cu nevoile si personalitatea acestuia? Toate aceste griji vin din cauza varietatii mici a produselor destinate barbatilor, in comparatie cu varietatea produselor destinate femeilor.

De cele mai multe ori te rezumi in a alege fie un parfum, fie un portofel barbati piele sau ceva de imbracat. Pentru a face intotdeuna alegeri bune care sa se plieze atata cu personalitatea, cat cu pasiunile barbatului caruia vrei sa-I faci cadou, tine cont de sfaturile din acest articol.

Cadouri practice pentru barbati

Chiar si cei mai romantici barbati sunt pragmatici si prefera cadouri care sa le fie utile. Poti alege cadouri de genul unui set de barbierit, butoni pentru camasa, clips de bani, breloc, port de chei  sau un portofel barbati pierre cardin care face parte din gama de portofele barbati piele. Chiar si accesorile de birou sunt cadouri practice ce merita luate in considerare, precum nelipsitele agende de birou sau stilouri personalizate. Cadourile practice se potrivesc a fi daruite mai ales barbatilor apropiati: iubit, sot, tata, nas si in contexte de aniversare, precum aniversari de casatorie, zile de nastere sau de onomastica.

Cadouri in functie de pasiunile barbatilor

Pentru barbatii din sfera profesionala, coleg sau sef, alege cadouri care vorbesc despre ei si ceea ce lor le place si ii inconjoara. Le vor gasi utile si vor aprecia si faptul ca le cunosti hobby-urile si ai depus un efort de a-i sprijini in ceea ce fac. Poti alege busola celor care prefera calatoriile, un rucsac sau un cos de picnic pentru cei carora le plac drumetiile sau chiar accesorii interesante pentru micile placeri nevinovate, de tipul accesoriilor de bauturi sau a jocurilor distractive. Pentru cei pasionați de arta si istorie iti recomandam ceasurile si tablourile. Posibilitatile sunt multiple si nu ezita sa dai curs acestei initiative.

Indiferent de cadoul pe care il vei alege pentru barbatul din viata ta, asigura-te ca il oferi din suflet!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *