Stiri Cluj Azi

Stiri online din Cluj

Idei de cadouri handmade

Obiectele realizate manual au devenit foarte apreciate în prezent, așa că atunci când vrei să faci un cadou deosebit, realizat chiar de tine, poți să te gândești să încerci să croșetezi. Fie că faci un dar unui copil sau unui prieten drag, cu ajutorul unor andrele și a unui ghem de ață poți să creezi un obiect unic ce va rămâne întotdeauna o amintire frumoasă. Iată câteva idei de cadouri handmade pe care le poți realiza într-un timp relativ scurt. 

Jucării croșetate

Cu ajutorul de fir de bumbac gros de culori diferite poți să realizezi jucării lucrate manual. Pe internet găsești o multitudine de modele și de idei, dar și tutoriale și instrucțiuni pe care le poți pune în practică. După ce ți-ai însușit mișcarea de bază și deja te descurci cu andrelele, cu siguranță vei reuși să croșetezi orice obiect dorești, iar jucăriile create vor fi pe placul celor mici.

Poșete și genți

Perfecte pentru vară sau pentru a accesoriza ținute chic, poșetele și gențile croșetate reprezintă o altă idee interesantă de cadou. Poți folosi tutoriale handmade crosetat pentru a le realiza cât mai ușor, în orice culori dorești. Mai mult decât atât, dacă îți este greu să lucrezi cu nuanțe mai închise, poți să folosești șnur alb sau în alte culori deschise, pe care să îl vopsești ulterior. Oricum ar fi, rezultatul final va fi un cadou potrivit pentru orice vârstă. 

Obiectele realizate manual sunt foarte practice, deloc costisitoare și reprezintă cadouri apreciate de toată lumea. Indiferent că vrei să faci un dar unic și personalizat unui copil care își aniversează ziua sau că te gândești să surprinzi o prietenă, produsele croșetate sunt mereu o soluție cu care nu vei da greș, iar destinatarul va fi impresionat cu siguranță. Așadar, e timpul să îți pui în practică creativitatea și să faci primele obiecte marcă proprie. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *